Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 72 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Άννα την δοκίμασα 1η φορά όταν ήταν στην Φ86 κάτω και τα χνώτα μας ταίριαξαν αρκετά. Από τότε είμαι τακτικός πελάτης της, ειδικά την περίοδο που ηταν Φ65 πάνω.

ποτέ δεν κατάλαβα γιατί την λένε Αννα-Πίτσος-Ψυγείο, φέρνει περισσότερο προς Πίτσος Φουρνάκι.

Ανυγουέι.

Ευτυχώς όταν βγήκε στο σαλόνι οι λοιποί συναγωνιστές αποχώρησαν, και μια και γνωρίζει ότι οταν την δώ θα περάσω, χωρίς να με αφήσει να πώ τίποτα με οδήγησε η ίδια στο δωμάτιο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια..

Οπως την περίμενα μου είχε σηκωθεί ήδη, μου αρέσει που με αφήνει να χαιδεύω τον κόλο της χωρίς μα και μου.. και έχει έναν κόλο αμαρτία, ακριβώς στο μέγεθος του χεριού μου.

Αφού με φίλησε μπαίνοντας, χαμήλωσε όπως στεκόμουν όρθιος και φορώντας του καπέλο άρχισε μια πολύ ωραία πίπα, εφαρμόζει την τεχνική της στριφογυριστής πίπας με διαλείμματα για περιποίηση των @@ με γλώσσα αλλά και τα χέρια της. Η στάση να έχει ουσιαστικά γονατίσει μπροστά μου και να την πιπώνω με φτιάχνει πολύ. Νομίζω οτι την φτιάχνει και την ίδια γιατί το κάνει πάντα χωρίς να το ζητήσω.

Δεν θα σταματούσε αν δεν της έλεγα να πάμε στο κρεβατι, όπου δυστυχώς μείναμε στην μία στάση, την κανονική.. συμμετείχε πλήρως σε όλη την διάρκεια του σφυροκοπήματος και με κρατούσε σφικτά αγκαλιά, οπότε παρεδόθηκα σύντομα..

πρίν φύγει δεν παρέλειψε να με διαβεβαιώσει ότι τώρα πλέον θα δουλεύει εκει μόνιμα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία μια και υπάρχει και το ΜΠΟΥ για την βρίσκουμε.. την Αννα την Πίτσος..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού