Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
...μαααυρη σαν καμέενι γκί !
Η "μουσικη" αυτη εισαγωγη οπως καταλαβαινετε , ειναι εμπνευσμενη απο το χρωμα της εκδιδομενης που προτιμησα σημερα το πρωι.
Τα λοιπα φαινοτυπικα χαρ\κα της εχουν ως εξης: ψηλη , μαυρομαλλα (προφανως) , 2,5αρι στητο στηθος , χωρις περιττα κιλα , σφριγηλο δερμα πραγμα που με κανει να πιστευω οτι ειναι κατω των 30 , και τελος οσον αφορα το αν ειναι ομορφη, δεν μπορω να εκφερω αποψη , γιατι δεν μπορω να εκτιμησω την ομορφια στη μαυρη φυλη...
Πιπα φιλοτιμη αν και περιορισμενης διαρκειας γιατι ημουν ηδη "φορτωμενος" , ακολουθησαν μερικες πισοκολλητες παλινδρομησεις υπο τη θεα των μαυρων οπισθιων της να παλλονται, μετα την ανεβασα απο πανω μου για να δοκιμασω μονο απτικα το στητο μαυρο της στηθος ...ωσπου το λευκο υγρο χυθηκε στο πλαστικο, ενω τριβοταν το πεος μου για καμποση ωρα στον μαυρο της κολπο.
Στα αρνητικα ειναι οτι δεν αφηνει γλειψιματα στις μαυρες της θηλες , ουτε και "επεξεργασια" του αξυριστου μεν ,αλλα ενδιαφεροντος δε, αιδοιου της.
Στα θετικα ειναι η χαμηλη τιμη των 10 ε., και η φιλοτιμη συμπεριφορα της.

Τελειωνοντας θα κανω μια παρατηρηση:
η κοπελα μου ειπε οτι ειναι απο την Τζαμαικα πραγμα που αμφισβητω γιατι ειναι πιο πιθανο οι "δουλεμποροι" να φερνουν υλικο απο τη Νιγηρια ή το Ζαιρ η αλλη αφρικανικη χωρα παρα να επωμιστουν το κοστος ενος υπερατλαντικου ταξιδιου
αρα μου πουλησε τον "αερα" της εξωτικης της καταγωγης , οπως κανουν πχ βαλκανιες που λενε οτι ειναι ρωσιδες ή σουηδεζες ή αγγλιδες!
Ειναι λοιπον οικουμενικο χαρ/κο ανεξαρτητως χρωματος να πουλας ενα ωραιοποιημενο "φαινεσθαι"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ILIAS1339

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού