Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 55 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από προτροπές των συναγωνιστών του φόρουμ και κριτικών της σελίδας, αποφάσισα να πάω μόνος μου για να διαπιστώσω τα κάλλη της Μαρίνας. Μπαίνω στο σπίτι και με το που κλείνει η σιδερόπορτα από πίσω μου κόπηκαν τα αίματα απο το θόρυβο. Δηλαδη ρε παιδιά αν είναι να θέλει να γαμήσει κανένα γεροντάκι εκεί μέσα δεν θα πάει από το ζόρισμα αλλά καρδιακό από το θόρυβο της πόρτας!!!!

Στα ενδότερα, το τσατσός μου την έπεφτε κανονικά λέγοντάς μου ένα σωρο μαλακίες και ήταν τελείως πρηξαρχίδης! Η Μαρίνα βγήκε για δευτερόλεπτα στο σαλόνι έχοντας εμφανώς τα νεύρα της. Λεω δεν γαμιέται θα περάσω για να δω τι σκατά λένε οι άλλοι οτι κάνει καλά!

Μέσα στο δωμάτιο μπουκάρει γκρινίαζοντας για τον τσατσο λέγοντας τι μαλάκας είναι και φυσικά δε διαφώνησα. Υπομονη της λέω μωρό μου. Τι υπομονή μου λέει τον έχω το βλάκα κάθε μέρα 7 ώρες εδω! Πόσο ακόμα? Γενικά ακόμα και στην πίπα με την ψωλή στο στόμα γκρίνιαζε!!!! Ούτε μπουκωμένη δεν έσκαγε!!! Εδώ να δεις νταλκά σε λέω!!!!
Τη ρωτάω από που είναι προσπαθώντας να αλλάξω την κουβέντα και μου λέει από Ρωσσία! Τι όμορφες γυναίκες είστε λέω προσπαθώντας να την ανεβάσω λίγο!!! ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!! Δεν είναι όλες Ρωσσίδες να μου λέει, και λένε ψέματα οι περισσότερες, και χαλάνε την πιάτσα!!! Ενω εγώ είμαι αυθεντική!!!! Καλά λεω που είσαι και εσύ και κρατάς το όνομα ψηλά!!!! Γενικά με τόση μουρμούρα παντρεμενογαμήσι καναμε!

Γενικά η όλη εμπείρια δεν μπορώ να πώ οτι άξιζε το τράβηγμα στο εν λόγω μαγαζί. Οι υπηρεσίες αν εξαιρέσουμε την γκρίνια ήταν καλόύτσικες μάλλον. Τον έφαγε κανονικά και απο κορμί στην ηλικία της ήταν καλή! Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω.... Χμμμ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
pantero
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
186
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού