Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 27 10
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Δεν ειχα σκοπό να γράψω αλλα το κάνω όχι για να πω αρνητικά πράγματα για την κοπέλα όσο για την τσατσα!μια παλιογρια ρωσσιδα αχονευτη που νομίζει ότι είναι μπραβος κ μιλάει αγριεμενα κ φέρεται απαίσια σε αυτούς που στην ουσία την ζούνε δίνοντας Απο το υστέρημα τους 30ευρα.την ειχα πάρει χαμπάρι Απο παλαιότερες τσαρκες που ειχα κανει οπότε κ δεν έμπαιναν καθόλου μέσα για να μην την αντικρισω!
Ένα βράδυ όμως ειχα τρομερές ανορθωσεις κ ήταν το μόνο που πρόλαβα ανοιχτό!μπαίνω μέσα κ η ώρα είναι 12 παρα 5.την ειχα σταμπαρει την κοπέλα οπότε ήξερα που έμπαιναν. Ανοίγει η μανταμ κ της λέω!προλαβαίνω;αν είσαι γρήγορος μου λέει;κ της λέω , γιατί θα με χρονομετρισεις για τους Ολυμπιακούς;η εκλεισες η όχι!φωνάζει την κοπέλα κ μπαίνω!αν κ τελευταίος στη βάρδια η κοπέλα έκανε ότι καλύτερο μπορούσα κ δεν πήγαν χαμένα τα χρήματα μου!
Αλλα ούτε απέξω δεν περνάω ξανά εξαιτίας της τσάρτερ!πως την έχει δει!ζούσα επρεπε να στέκεται κ να σέβεται τους έλληνες!όχι να σε βρίζει άμα δεν μπαίνεις κ να κανει τσαμπουκαδες χωρίς λόγο!αν έχει κάποιος παρόμοια γνώμη για αυτη ας γράψει για να πάρει το μάθημα της κ να μαλακωσει!μακριά παιδιά!υπάρχουν Κ αλλού πορτοκαλιές!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2011
Μέλος
Εγγραφή:
5 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού