Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 73 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Λοιπον, η κοπέλα δεν παίζεται. 2η φορά μαζί της.Την πρώτη φορά έδωσα 80 ευρώ κι έκατσε 50 λεπτά μέσα στο δωμάτιο, χωρίς υπερβολές. Σήμερα τα ξημερώματα έδωσα 70 λόγω οικονομικών δυσκολιών, αλλά το δέχτηκε η κυρία στην υπηρεσία.Όμως, θα τα πάρω από την αρχή τα πράγματα.

Εμφάνιση: Είναι μάλλον μιλφ, αλλά πολύ όμορφη(κατ' εμέ).Στεγνή, με μεγαλούτσικα βυζιά-μάλλον με σιλικόνη.Ξανθιά και γύρω στο 1,7μ αν δεν κάνω λάθος.Κοντό μαλλί.Έκφυλο προσωπάκι.

Πάρκινγ: Την ώρα που πήγα ήταν άνετα και για αυτοκίνητο. Κάποιες φορές έχω περάσει και το πρωί, οπότε μπορώ να πω πως μάλλον βρίσκεις άνετα.

Χώρος: Θυμίζει περισσότερο μπουρδέλο, παρά στούντιο.Δεν έχει ντουζιέρα, ούτε πετσέτα. Μόνο νιπτήρα και σαπούνι και χαρτί.Καθαρός και ευρύχωρος.

Υπηρεσία: Ευγενική κι έχει τον τρόπο της. Προσπαθεί να σε πείσει να δώσεις όσο παραπάνω μπορείς(τι θα έκανε άλλωστε), αλλά κάνει κι εκπτώσεις.

Στο δωμάτιο: Η κοπέλα ήρθε, όταν έπλενα τον γιανούτσο μου και μου είπε θα στο πλύνω εγώ κι έτσι έκανε. 'Επειτα, ξαπλώσαμε και φιλόμασταν και χαιδευόμασταν στο σώμα εκατέρωθεν. Κάναμε 69 με ελεύθερο στοματικό. Μετά ισπανικό. Μετά στοματικό και τελείωμα στο στόμα. Ξέρει καλά ελληνικά, αλλά το μόνο μειονέκτημα είναι ό,τι μιλάει κάπως σιγά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν την ακούω τόσο. Χρόνος παιχνιδιού περίπου:30-35 λεπτά! Μετά έκατσε και κανα 10λεπτο, οπότε έκατσε συνολικά στο δωμάτιο για περίπου 45-50 λεπτά με το ρολόι! Μόνο, που δεν είμαι σίγουρος για το όνομα.Είναι ή Αννα ή Νικήτα.

Συμπερασματικά είναι μια πολύ καλή επιλογή και πιστεύω αξίζει τα λεφτά που της δίνεις και με το παραπάνω. Πιστεύω θα την ξανατιμήσω.

Αυτά από εμένα και καλές τσάρκες!Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
874
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού