Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 121 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επειδή κατά καιρούς ο εν λόγω οίκος φέρνει κανένα καλό "κομματάκι" πέρασα μία βόλτα προς το μεσημέρι (λίγο πριν από την αλλαγή της βάρδιας). Πέτυχα την Όλγα (για την οποία δεν θυμόμουν κριτικές συναγωνιστών) και είπα να την δοκιμάσω.
Η όλη συμπεριφορά της μου θύμισε περίπτωση by the book. Λες και υπάρχει κάποιο manual οδηγιών χρήσης για την πόρνη. Μεγάλο χαμόγελο
Σε περιγραφές της κοπέλας δεν θα μπω γιατί με καλύπτουν οι προλαλήσαντες συνάδελφοι. Να προσθέσω μόνο ότι η τύπισα που είναι της κατηγορίας "φρεγάτα" φορούσε από την μέση και πάνω ένα δίχτυ με μεγάλα κενά που συγκρατούσε τα βυζιά της που ξεχείλιζαν...
Με το που μπήκε στο δωμάτιο με ρώτησε τι θέλω να μου κάνει, λες και πήγα στο κουρείο. Σε κάποιους ίσως να αρέσει αλλά εμένα δεν μου άρερσε που δενακολούθησε μία κάποια διαδικασία προσέγγισης (έστω κι αν δεν μου άρεσε) που ακολουθούν οι περισσότερες συναδέλφισες της.
Η πληθωρική Όλγα κάνει καλό ακάποτο τσιμπούκι (και τελειωτικό, το οποίο δεν δοκίμασα) το οποίο είναικαι το φόρτε της. Στο sex δεν μου είπε πρόσφερε κάτι διαφορετικό από έναν συντηρητικό μέσο όρο απόδοσης και διάθεσης. Μάλλον διεκπαιρεωτικού χαρακτήρα ήταν όλη η πράξη.
Δεν θα ξανατιμηθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Όλγα
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού