Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 36 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Παρουσια καβλωτικη ακρως. Σωμα "τούμπανο". Πολλες καμπυλες, στα σωστα σημεια. Ωραια οπίσθια οψη που μαλιστα την "διαφημιζει" στο "μαγαζί". Κοντο ξανθο αγορε μαλλι, που μαλλον δεν της παει. Βυζια μεγαλα, χορταστικα στην αφη, τελειο σχημα. Γενικα ωραιο καμπυλωτο σωμα.

Προκαταρκτικα καλα, γλυψιμο σε ολο το σωμα. Περασμα της καποτας με το στομα. Βαθια, αργη, υγρη η πιπα της. Παρολο που εδω και καιρο μου ειπε οτι ειναι μονο με 3 ωρες υπνο, δουλευει πρωι-απογευμα-βραδυ και ηταν κουρασμενη, η αποδοση της ηταν καλη.

Η πιο ωραια σταση σ'αυτην την κοπελα ειναι το ιεραποστολικο. Δεν χορταινεις να την εχεις απο κατω και να βλεπεις την σωματαρα της να παλλεται στους δικους σου ρυθμούς. Εχει πολυ ομορφες καμπυλες, πολυ ωραια βυζια, τα οποια βλεποντας τα στο ιεραποστολικο τρελεναισαι. Εννοειται οτι την εκανα οτι ηθελα. Ποτε σηκωνα τα ποδια της στους ωμους μου (παρεμπιπτοντως, σε καποια σημεια ελαφρως αξυριστα, όπως παραδεχτηκε κι ηδια), ποτε με αγκαλιαζε αυτη με τα ποδια της, ποτε εμπαινα βαθια, ποτε πολυ βαθια. Η θεα του σωματος της σ'αυτην την σταση ειναι το κατι αλλο.
Στα 4 επίσης ξερει να στηνεται τελεια. Ηταν θα ελεγα το τελειο στησιμο. Γενικα δεν κρατησε πολυ η απολαυση μου.

Δεν θα της εβαζα 10 στις υπηρεσιες/συμμετοχη (π.χ. Ειρηνη, Νικολ), αλλα παρολαυατα γνωριζοντας οτι ειναι κουρασμενη, θα ελεγα μια καλη παρουσια.

Γενικα καλη, οχι ομως πολυ καλη ή κορυφαια. Αυτα..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
kklld
Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού