Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 30 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Νομιζω οτι η κοπελα ειναι η Αλεξανδρα, χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος... Παντως ας τα παρουμε απο την αρχη.

Μετα απο μια αρκετα αποτυχημενη τσαρκα στη Λιοσιων, φτανω τελικα στο εν λογω σπιτι. Δεν ειχα ξαναμπει ΠΟΤΕ και λεω, δεν γαμιεται, ας μπω να δω τι παιζει.

Για καλη μου τυχη, η κοπελα αξιζε. Γυρω στο 1,67, με ξανθο μαλλι με μπουκλες. Οπ λεω, εδω ειμαστε. Με την σκεψη οτι δεν θα εβρισκα τιποτα καλυτερο, λεω να πληρωσω να μπω. Η κοπελα μου εξηγησε τις υπηρεσιες και με ρωτησε αν θα περασω. Της λεω ναι. Μου δειχνει την τσατσα, που εστρωνε το κρεβατι εκεινη την ωρα. Με γυρναει και κοιταει και μονο που δεν με εβρισε η σκυλα. Με ρωταει "τι θες;" Και της απανταω στον ιδιο τονο "να σε πληρωσω αν θελεις. Αν δεν θες φευγω." Με αγροκοιταει και μου ζηταει 20 ευρω. Της τα δινω λιγο τσαντισμενα και μου βγηκε σε κακο.

Μπαινω μεσα και επιθεωρω τον χωρο. Μου φανηκε αρκετα καθαρος. Βγαζω τα ρουχα και καθομαι. Περιμενω... Περιμενω... Τουλαχιστον 20 λεπτα περασαν ενω ημουν σιγουρος οτι δεν υπηρχε αλλος πριν απο μενα. Γιατι την ακουγα να μιλαει σε αλλους συνταγωνιστες που εμπαιναν μεσα. Την στιγμη που ημουν ετοιμος να ντυθω και βγω εξω, μπαινει μεσα. Μου χαμογελαει και ξεκιναει να γδυνεται (ενα συγνωμη για την καθυστερηση δεν ειπε... Ξερω οτι αργουν καποιες φορες αλλα οχι και ετσι ρε παιδακι μου) Καθεται διπλα μου και αρχισει να χαιδευει το φιλαρακι. Μετααπο λιγο, βαζει και το σκουφακι και ξεκιναει μια μετρα πιπα. Καλυτερη απο οτι περιμενα ομως. Οταν το φιλαρακι εγινε φιλαρας, καθεται πανω. Ξεκινησε τα πανω κατω με αρκετα βογκητα αλλα χαριτωμενα. Αλλαξαμε σταση μετα απο λιγο και την πηρα στα 4. Μετα απο λιγο βγαινω καθως ημουν ετοιμος να χυσω. Με κοιταει λιγο περιεργα αλλα μπηκε στο νοημα και αρχισε να μου τραβαει... Μ....ια Τελειωνω λοιπον (ειχα ξενερωσει απο πιο πριν ομως, οταν μου πεταξε κατω απο τα δοντια τελειωνε μωρο μου... Πρεπει να φυγω...)

Βγαινω εξω και αναβω ενα τσιγαρο. Για μια ακομη φορα βγηκα απογοητευμενος απο ενα σπιτι... δεν λεω, καλυτερα απο αλλα αλλά ακομη πολυ μετρια τα πραγματα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
1 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού