Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 72 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπον να συμπληρωσω και εγω ακριβως τα ιδια με τους συναγωνιστες που εχουν γραψει μεχρι τωρα. Περιληπτικα : πολυ καλη αλλα ηταν βιαστικη, παρολα αυτα ειχε καλη συμετοχη.
Ακολουθει και η full περιληψη

Η Αννα το μελαχρινο Ρουμανακι κοντουλα αδυνατη, μικρο βυζακι και κωλαρακι (αλλα χαλαρα στην αισθηση) με μαυρο μαλι μεχρι τους ωμους και προστυχοφατσα (αυτο το οποιο με καυλωσε)

Λοιπον πριν λιγη ωρα πηγα μια βολτα στην φυλης για καταθεση και το πρωτο σπιτι που μπηκα ηταν το 134 στον πανω οροφο
Μετα απο πολλες σκαλες φτανω στο δωματιο αναμονης καθομαι και αναβω τσιγαρο, στο σαλονι ηταν αλλος ενας και μετα ηρθε και δευτερος.
Μετα απο μερικα λεπτα σκαει και η κοπελα οι αλλοι 2 την εκαναν με ελαφρια και εμεινα εγω οποτε αρχισε τα χουφτωματα και τα χαμουρεματα καπου εκει μου ριχνει το τσιγαρο κατω (πρωτο ξενερωμα :p) αλλα και αρχιζει με φιλια και δαγκωματα στο στομα (καυλωτικο αλλα ταυτοχρονα το δευτερο ξενερωμα μετα απο τοσες πιπες που εχει παρει :p)

Με τα πολλα πολλα σκεφτομαι οτι εχω παρκαρει μακρια, πρεπει να προλαβω, την Μπαρτσα και επειδη δεν ειχε κοσμο (ειχα διαβασει τις κριτικες περι βιασυνης) και φαινοταν να ειχε διαθεση περασα.

Το δωματιο ανετο με ωραιο φωτισμο καθαρο με φαινομενικα καθαρα σεντονια.

Λοιπον μετα απο λιγο ερχετε το γκομενακι και αρχιζουμε ψιλοκουβεντουλα και προκαταρτικα τα οποια περιελαμβαναν φιλια στο σωμα, προσπαθησε και για γλωσωφιλα αλλα την δεν το συνεχισα οποτε σταματησε (δεν της το ειπα στα ισια βεβαια οτι δεν γουσταρω)

Συνεχιζει μου καθαριζει τον πουτσο με ενα μωρομαντηλο (λες και θα βοηθησει :p) και αρχιζει πιπα ακαποτη. Αφου τον ειχε ηδη βαλει στο στομα της με ρωταει ''πιπα ετσι'' και επειδη τον ειχε ηδη βαλει στο στομα της δεν της ειπα να βαλει καποτα.

Η πιπα μετρια για μενα καθως πηρε μονο το κεφαλι και χρησιμοποιουσε πολυ χερι, ισα που καυλωσα, οταν της ειπα να το παρει πιο βαθια εκανε οτι δεν ακουγε και μετα απο πολυ συντομη πιπα γυρναει βιαστικα στα 4 (αμεσως μετα απο συντομη πιπα καυευθειαν μου φορεσε καποτα και γυρισε χωρις να ρωτησει για σταση) οπου αρχιζει το γαμησακι.Εκει βλεποντας την προστυχοφατσα της στον καθρεφτη δεν αργησα να τελειωσω (ειχα και καιρο να γαμησω οποτε ηρθε τελος συντομα). Κατα το γαμησακι εβλεπα στον καθρευτη να κοιταει και να κανει γκριματσες κατι που το βρηκα απιστευτο, δεν δυσανασχετησε καθολου ουτε με τις σφαλιαριτσες στα κωλομερια της.



Γενικα δεν μετανοιωνω τα λεφτα αξιζε το 20ευρω.

Αρνητικο το οτι ηταν καπως βιαστικη (χωρις να δινει ομως την εντυπωση ξεπετας, πιο πολυ αγχωμενη να τελειωσει γρηγορα) πολυ γρηγορη πιπα και αμεσως στηθηκε. Επισης αρνητικο το οτι προσπαθει για γλωσωφιλα ενω παιρνει ακαποτα. Ακομα αρνητικο οτι δεν μου αρεσε η πιπα (βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα ηθελα βαθια)

Στα θετικα οτι ειναι πολυ ωραιο γκομενακι, εχει πολυ καλη συμετοχη, ειναι ομιλιτικη, αρχισει τα κοπλιμεντα εχει διαθεση για προκαταρτικα (παρα το οτι ηταν γενικα καπως βιαστηκη) και πολυ ευχαριστη κατα την διαρκεια της συνευρεσης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Μέλος
Εγγραφή:
8 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
46
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού