Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η συγκεκριμένη επιχείρηση τελευταία έχει φέρει πολλά νέα πρόσωπα κ οφείλουμε να το στηρίξουμε διότι αυτό ξεφεύγει από το βάλτωμα του τελευταίου καιρού.
Η Τζούλια είναι μια από αυτές τις καινούργιες κοπέλες που έχουν έρθει λοιπόν. Ρουμάνα, δίνει κ κώλο με 80 που αν παζαρέψεις ίσως πέσει, έχει μια teen εμφάνιση στο σαλόνι που λίγο χάνεται μέσα μιας κ μου είπε ότι είναι 23 και τα βυζιά της είναι χαλαρά ίσως λόγω θηλασμού χωρίς όμως να έχω μπει σε σχετικές ερωτήσεις για να είμαι σίγουρος. Παρ'ολα αυτά έχει καλό δέρμα κ σφιχτό κορμί με όμορφο κωλαράκι.

GFE σε συμπεριφορά έκανε αρκετά χαδάκια και φιλάκια-γλυψίματα σαν προκαταρτικά πράγμα που μάλλον σπάνια συναντάς στο Βαρδάρη. Έχει όμορφη φατσούλα και παιχνιδιάρικη κ επίσης πολύ χαριτωμένο χαμόγελο. Η πίπα της στην αρχή ήταν τυπική κ ψιλοβαρετή θα έλεγα πιο μέτα έκανε κάτι όμορφες κινήσεις κ ανέβασε την επίδοση αλλά δυστυχώς για λίγο χρόνο, σταμάτησε μόνη της την πίπα κ την έστησα σε μια περίεργη αγκαλιαστή στάση κ δεν κουνήθηκα καθόλου από εκεί μέχρι να τελιώσω, ούτε έκανα αυτό που κάνω άλλες φορές να αλλάξω στάση για να κερδίσω χρόνο κ τέτοιες μαλακίες. Απλά απόλαυσα την στιγμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού