Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Η Βιολέτα είναι μια ψηλή ξανθιά Βουλγάρα (;) η οποία έχει εμφανιστεί πρόσφατα στην πιάτσα και έχει ήδη γυρίσει πολλά μαγαζιά. Την πέτυχα βράδυ Τρίτη 19/4 Σαπφούς 5 όπου αντικαθιστούσε την Βερόνικα. Από εμφάνιση αρκετά καλή, είχε παλιότερα κοντά μαλλιά που τώρα τα έκανε μακριά με extensions και της πάνε σαφώς καλύτερα, ωραίο πρόσωπο, μεσογειακός σωματότυπος με αφράτα κωλομέρια, αλλά παχουλή δεν τη λες με τίποτα. Μικρό μέτριο βυζάκι, κάπως τραχύ δέρμα, μικρό τατού πάνω από τον κώλο. Η εικόνα που δίνει στο σαλόνι είναι αρκετά απαθής και γι αυτό δεν την είχα δοκιμάσει, μπήκα γιατί δεν υπήρχε τίποτα άλλο καλό στον Βαρδάρη εκείνο το βράδυ. Από προγράμματα πάει μέχρι ακάπωτο και 69, εγώ μπήκα με το απλό των 30ε.

Μικρή αναμονή στο δωμάτιο, ήρθε, δε θυμάμαι να είχε τίποτε σε προκαταρκτικό, αμέσως πίπα στο κρεβάτι η οποία ήταν κάπως μέτρια, αλλά η δουλειά γινόταν. Η στάση της ήταν κλασσική άπειρης πουτάνας (να μην βλέπεις, να μην πιάνεις τίποτα). Την γύρισα στο όρθιο, όπου βελτιώθηκαν τα πράγματα, έδειξε κάποια ενέργεια και διάθεση, χρησιμοποιόντας και χέρια, παραταύτα παρέμενε εντελώς ανέκφραστη. Συνέχεια στα τέσσερα χουφτώνοντας το ζουμερό κωλαράκι της και τέλος ιεραποστολικά. Δε νομίζω να ανέβηκαν οι σφυγμοί και των δυο μας πάνω από 60 στη διάρκεια αυτής της φάσης, φαντάζομαι ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι το συζυγικό σεξ μετά από κάποια χρόνια.

Της είπα σε φιλικό τόνο μετά το πέρας της πράξης ότι πρέπει να χαμογελάει πιο πολύ και μου είπε συγγνώμη και ότι δεν ξέρει ακόμα καλά ελληνικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν δείχνει να γουστάρει πολύ αυτό που κάνει και ότι το μυαλό της πρέπει να είναι μάλλον στον γκόμενο που έχει αφήσει πίσω στο χωριό. Δεν είναι αντιπαθητική ή βιαστική, αλλά δεν θα μπορούσα να την συστήσω σε κανέναν λόγω της απάθειας της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Βιολέτα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού