Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σήμερα το πρωί κατέβηκα Φυλής. Πήγαινα για Χριστίνα στο 69 ή Κάρμεν στο 65. Το 69 κλειστό, το 65 άνευ Κάρμεν, βγήκε μια άλλη ψηλή γαζέλα, αλλά λίγο ατσούμπαλη, δεν μου πολυάρεσε. Έτσι κατέληξα στο 92Α όπου βγήκαν δύο πουτανάκια πολύ καβλιάρικα με χορό και κουνήματα στον στήλο. Το μαγαζί προσφέρει και παρτούζα αλλά μιας κι έχομεν οικονομική κρίση είπα να κρατήσω στάση! Έτσι πήρα την Λάουρα, μελαχροινό κοντοπούτανο με τρελό κορμάκι, εκ Ρουμανίας. Εξάλλου, αυτή με "έφτιαξε" μιας και όπως καθόμουν στον καναπέ και αυτή κουνιόταν στον στήλο, μου έφερε την κωλάρα της στους 5 πόντους από την μύτη μου! Εξαίσιο κωλέτο!
Στο δωμάτιο πολύ καλή. Μου έστησε την κωλάρα της και μου την κούναγε δεξιά-αριστερά μέχρι που ο Περικλής αγρίεψε! Μετά καποτίδι και πίπα αρκετά καλή. Προσπάθεια για deepthroat, φιλότιμη θα έλεγα, και πίπα με καλό ρούφηγμα και χάιδεμα τα καλαμπαλίκια από κάτω.
Την γυρνάω στα 4 και αρχίζω το μέσα-έξω. Πολύ καλή συμμετοχή από το μωρό με κουνήματα και κραυγές (ενίοτε δυνατούτσικες!). Όταν ένιωσα ότι κόντευα την γύρισα ανάσκελα ιεραποστολικά κι έχυσα όσο πιο βαθιά μπορούσα την ώρα που βόγγαγε. Στην αρχή ανησύχησα λίγο γιατί είχε βάλει χέρι και δεν άφηνε βαθιά διείσδυση, αλλά ήταν μόνο για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει το μουνάκι της. ΜΗΔΕΝ κρέμα by the way! Οπότε ΟΚ, δεν χαλάστηκα.
Τίμιο εικοσάρικο θα έλεγα, παρόλο που τελευταία βρήσκεις full πρόγραμμα με 20 ευρώ (κώλο, ακάποτο, κτλ).

Το 9 στο πάρκινγκ λόγω μηχανής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού