Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Περασα χθες το πρωι απο Βαρδαρη κ πηγαινα για Νικολ, αλλα δεν την πετυχα ουτε στο Σαπφους 7, ουτε στο Προμηθεως 11, που ελεγε το προγραμμα..
Οποτε πηγα τελικα στη Μαντελαϊν, οπου υπηρχαν καποιες εκρεμοτητες απ' την προηγουμενη συναντηση μας περσι..
Αυτη δεν με θυμοτανε, αλλα την θυμομουν εγω, κι ηταν η μονη φορα που υπηρξε παρεξηγηση μεχρι τωρα με ιεροδουλη..
Ηταν στο Βιλλα, κ πανω που 'χαμε ξεκινησει κι ημασταν πανω στο παθος, μου λεει αυτη ελα παρε με στα 4, που εμενα δεν ειναι κ το φορτε μου, γιατι θελω να βλεπω τις βυζαρες.. Κ πανω στο παθος παρασυρθηκα κι εγω, κ μαλλον της τον εχωσα λιγο πιο βαθια.. Κ μετα αρχισε να φωναζει κ να βριζει κ να λεει οτι δεν τη σεβομαι κτλ..
Εγω βεβαια ζητησα συγνωμη κι οτι δεν το θελα, αλλα αυτη ειχε νευρα μετα κ παρολο που συνεχισαμε, στο τελος εφυγε μουτρωμενη..
Κ δεν ηξερα ποιος εφταιγε, εγω ή αυτη.. Θα λεγα οτι μαλλον ηταν η κακια στιγμη..

Τελοσπαντων, ειπα να της δωσω μια δευτερη ευκαιρια γιατι γουσταρω τις βυζαρες της, κι ισως ετσι να εξιλεωθω κι εγω κι αυτη, για την περσινη αποτυχημενη συναντηση..
Κ τελικα οντως ετσι εγινε..!

Η Μαντελαϊν ειναι οπως τη βλεπετε στις φωτο.. Ψηλη γκομενα με πολυ ωραιες βυζαρες..! Απο προσωπο μετρια πραματα, αλλα ειναι κι αυτη ατημελητη, κι αυτο τη χαλαει, αν προσεχε περισσοτερο την εμφανιση της θα 'ταν πολλη καλυτερη, κι αυτο ισχυει κ για το υπολοιπο σωμα της, που τα 'χει τα πιασηματα του, κ γι' αυτο δε βγαζει κ το κορμακι που φοραει, για να μη φαινονται οι κοιλιες.. Αν προσεχε κι εκανε λιγο γυμναστικη, με τετοιο υψος θα μπορουσε να 'χει φοβερο σωμα..! Αλλα εστω κ μονο για τις βυζαρες αξιζει..!
Αρχη με ωραια πιπα καθως εγω εγλυφα κ χαιδευα τις βυζαρες της, μετα ιεραποστολικο, οπου την καρφωνα δυνατα κι αυτη μου δινε γλωσσοφιλα, στη συνεχεια με καβαλικεψε αυτη απο πανω, εχοντας θεα τις υπεροχες βυζαρες της κ τελειωμα με πιπα (με προφυλακτικο) στο στομα..!
Γενικα, ηταν τελικα μια απ' τις καλυτερες συνευρεσεις μου σε μπουρδελο μεχρι στιγμης..!

Τελικα, ισως να 'χουν δικιο αυτοι που δε γουσταρουν τις πολυ ομορφες γκομενες κ τις βριζουν οτι ειναι κομοδινα κτλ.. Ισως δεν φταινε τοσο πολυ αυτες, αλλα ισως κι εμεις στη θεα μιας πολυ ωραιας γκομενας να κομπλαρουμε κ να μην μπορουν να αποδωσουμε..!
Ετσι κι εγω ενω εχω παρει πολυ ομορφοτερες γκομενες μεχρι τωρα, οπως κ πριν μερικες μερες στην Αθηνα, η αποδοση μου με τη Μαντελαϊν χθες ηταν πολλη καλυτερη, σχεδον τελεια..! Κ γι' αυτο η κριτικη πολλες φορες αντικατοπτριζει οχι μονο τις υπηρεσιες της κοπελας, αλλα κ τη δικη μας αποδοση κι ανταποκριση σε σχεση με την εκαστοτε κοπελα..
Αλλιως, αποδιδεις συνηθως με μια κοπελα, που θεωρεις οτι ειναι στα μετρα σου, κι αλλιως με καποια, που θεωρεις οτι ειναι θεα..!
Για να το πω διαφορετικα, ας πουμε στο ποδοσφαιρο, αλλιως ειναι να 'σαι σε μια ομαδα κ να κληρωθεις να παιξεις με την Μπαρτσελονα, κ διαφορετικα να παιξεις με μια ομαδα στα μετρα σου.. Με το που δεις τον Μεσι να παιζει με την μπαλα, μπορει να σου κοπουν τα ποδια κ να μην μπορεις ν' αλλαξεις ουτε μια πασα..!

Σορυ για το οφ-τοπικ, αλλα ηθελα να πω τον προβληματισμο μου κ να κλεισω με τη γνωστη φραση του δασκαλου, οτι ολα αυτα αφορουν τη δικη μου χθεσινη συναντηση χωρις αυτο να σημαινει κι οτι κι η δικη σας θα 'ναι αναλογη..!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Μάντελαϊν
Σπουδαίος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
454
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού