Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ψάχνοντας σήμερα το κάτι καινούργιο επισκέφτηκα την Μάντελαϊν.Χαμόγελο

Πρόκειται για ωραίο μωρό νταρντάνικο με βυζάρες και κολάρες, οι φωτογραφίες της αποδίδουν φανερά τα προσόντα της, αλλά ήταν γεμάτη με tatto, ένα εκ των οποίων τεράστιο στον μηρό της.Χαμόγελο

Φορούσε αυτές τις λεοπαρδαλέ μποτόκαλτσες που φαίνονται στις φωτογραφίες και ένα ωραίο sexy σκούρο σύνολο, όπου τόνιζε με μεγάλη μαεστρία τις υπερμεγέθεις βυζάρες της.

Πέρασα με το Ισπανικό των 40 ευρώ ενώ στα προγράμματα της έχει ακάποτο με 50 ευρώ, και 69 με 60 ευρώ.
Στο δωμάτιο έκανε θριαμβευτική είσοδο με γλυκιά τρέλα πράγμα που είχε κάνει και στο σαλόνι. Αμέσως την μπαλαμούτιασα στο όρθιο προσφιλές μου στυλ και αυτή για να με ικανοποιήσει μου γύρισε την κολάρα της σε στυλ ώστε να γεμίσω και τα διό μου χέρια πισοκολητά, με τις βυζάρες της.

Στη συνέχεια ξαπλώσαμε μου πέρασε την καπότα σαν κάλτσα και ξεκίνησε μια ομολογουμένως πολύ καλή πίπα αλλά μικρής διάρκειας. Το Ισπανικό που πλήρωσα ήταν εξίσου πολύ καλό αλλά επίσης όχι με μεγάλης διάρκειας.
Θέλω επίσης να αναφέρω ότι για καλαμπαλίκινγκ ούτε λόγος να γίνεται παρά τις προτροπές μου, και επίσης φρόντιζε τα δάκτυλά μου να απέχουν τουλάχιστον 10 εκατοστά από τις τρυπούλες της έτσι ώστε να μην έχω το παραμικρό περιθώριο να παίξω με αυτές.
Συνέχεια με αυτήν από πάνω σε ένα διεκπαιρεωτικό θα έλεγα στυλ με fake κραυγούλες αλλά στην όμορφη θέα των μπαλονιών της η συμμετοχή μου ήταν δυνατή και ουσιαστική.
Γρήγορα με γύρισε σε πισοκολητό κάνοντας ένα επαγγελματικό στήσιμο έτσι ώστε να είμαι κατά 80% μέσα της, έτσι ώστε να αντέχει στο σφυροκόπημα μου, και παράλληλα να μην με έχει και δυσαρεστημένο.
Μετά από λίγο κατέθεσα και μόλις βγήκε και η τελευταία σταγόνα από το σπέρμα μου, η Μάντελαϊν την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια χωρίς όμως να παραλείψει όμως να με ευχαριστήσει.

Σαν γενικό συμπέρασμα για μένα ήταν το πιο επαγγελματικό πήδημα που έριξα τον τελευταίο καιρό. Σίγουρα έμεινα ικανοποιημένος, όμως αυτό έγινε στον συντομότερο δυνατό χρόνο που μπορούσε να γίνει.

Για καθαρά συλλεκτικούς λόγους δεν θεωρώ ότι πήγε χαμένο το 40ευρο μιας και η κοπέλα έχει τα προσόντα που με αρέσουν και με καυλώνουν σε μια γυναίκα.

Επόμενη φορά όμως σίγουρα δεν θα υπάρξει μιας που πιστεύω ότι η συγκεκριμένη δεν έχει να μου δώσει κάτι παραπάνω από αυτό που πήρα σήμερα.

Η τσατσά σε μέτρια επίπεδα χρήζει μαθημάτων Ελληνικών.

Ο χώρος ολίγον βελτιωμένος από την τελευταία φορά που είχα πάει.

Την συνιστώ καθαρά μόνο για συλλεκτικούς λόγους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Μάντελαϊν
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού