Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εισαγωγικά Κουλ
Μια συνήθης τεχνική των θηλυκών, για να προσελκύσουν το αρσενικό της αρεσκείας τους, είναι να κυκλοφορούν κοντά του, να κάνουν το βλέμμα τους να πέσει πάνω τους. Μια συνήθης συμπεριφορά των αρσενικών, είναι να θέλουν να πηδήξουν τα θηλυκά που κυκλοφορούν κοντά τους. Τη Μό(υ)νικα την είχα δει να σαλονάρει αρκετές φορές αλλά δεν είχα περάσει. (αργότερα μου ήρθε η εντύπωση ότι την είχα ξαναπάρει -προ καιρού- αλλά δεν το ξεκαθάρισα...). Μια φορά είχα περάσει με μία άλλη, που έκανε ντουέτο, λόγω βυζιών, γιατί ή Μόνικα ήταν σαφώς ωραιότερη.
Βλέπε βλέπε τη Μόνικα είπα να περάσω.
Μορφολογικά / δομικά χαρακτηριστικά. Εμμμμ
Αν δεν την έχετε δει, είναι μια ψηλή κοπέλα με βαμμένα ξανθά μαλλιά, γλυκό πρόσωπο και καλοστημένο σώμα. Έχει λίγα κιλά παραπάνω αλλά είναι ομαλά κατανεμημένα. Το σώμα της δεν είναι ιδιαίτερα σφιχτό, αλλά αν δεν έχετε κάποιο σχετικό κόλλημα, δεν σας χαλάσει. Έχει απαλή επιδερμίδα μακριά πόδια. Νταρντανοειδής, χωρίς σκληράδα. Παραφωνία στο σύνολο τα συνθετικά βυζιά,Ντροπή που ως στατική όψη είναι καλοφτιαγμένα, αλλά διαθέτουν τα αναπόφευκτα μειονεκτήματα: ακαμψία και σκληράδα, που διασκεδάζεται ελαφρώς από το απαλό δέρμα της και τις γλυκιές ρόγες.
Τhe game commences... Γλώσσα
Στο ευρύχωρο δωμάτιο του νεοκλασικού Οίκου της Κολωνού, άφησα την ανάσα μου να βρει το δικό της ρυθμό και το σώμα μου όσο μπορούσε να χαλαρώσει. Υπό ένταση γαμήσια, ίσως σας εξιτάρουν (υπό όρους) εγκεφαλικά, αλλά αν θέλετε μια καλή σωματική ικανοποίηση χρειάζεται χαλάρωση. Το φως της μικρής λάμπας χανότανε από την ένταση του κιτρινοπράσινου φωτός που έβγαινα από τα υαλότουβλα – βάση του κτιστού κρεβατιού. Η Μόνικα ήρθε με ιδιαίτερα φιλική διάθεση. Απαλή φωνούλα (χωρίς νιαουρίσματα) και γλυκό χαμόγελο και άρχισαν τα διερευνητικά αγγίγματα. Αγκαλίτσες φιλάκια γύρω-γύρω πάνω-κάτω και στο λαιμό (χωρίς γλωσσόφιλα). Μετά ήρθε πάνω μου και μου τριβόταν. Μου έδινε φιλάκια στο σώμα, μου έτριβε τις ρογίτσες της, μου έπαιζε το πούτσο και τον έτριβε στα βυζιά της (τι την ήθελες τη σιλικόνη ρε κορίτσι μου....) και διάφορα τέτοια. Κάπου εκεί έχασα το κοντρόλ. Η αύρα της με κυρίευσε και σιγά σιγά εξαφανίσθηκε κάθε σκέψη. Αφέθηκα στις αισθήσεις. Τα μαλλιά της άρχισαν να απλώνουν και να φτιάχνουν ένα απαλό δίχτυ, που μέσα του χάθηκα. Μου πήρε ωραία και παιχνιδιάρικη πίπα με και δεν αρνήθηκε όταν ζήτησα κι άλλο. Ο χώρος είχε αρχίσει να χάνεται. Έμεινε μια χορδή που παλλόταν στο ρυθμό της ανάσας της και εγώ κρατιόμουν εκεί.
Υπνωτισμένος την ξάπλωσα. Της φίλαγα το σώμα και το λαιμό. Μπήκα μέσα της και ήταν όμορφα. Τη ζέστη του δωματίου δεν την αγνοούσα πια και ένοιωθα τους παλμούς μου να ανεβαίνουν έπαιξα με τα πόδια της. Τη γύρισα σε πισωκολλητό και το στροφόμετρο κτύπησε κόκκινο. Στιγμιαία χάθηκα. Σιγά σιγά επανήλθα. Το δωμάτιο εμφανίσθηκε ξανά και στα χέρια μου είχα τα μαλλιά της.
Χαμογελαστή και πρόσχαρη με αποχαιρέτισα, αφού ανταλλάξαμε λίγες κουβέντες.
Ήμουν πια μόνος. Βγήκα και κατηφόρισα την Κολωνού. Ούτε που πρόσεχα τους ινδοπακιστανούς.
Σπασίκλας
Σούμα: Πολύ ικανοποιητικό GFE δεκαπενταράκι. Ευσυνείδητη στην εργασία της και ευχάριστη στην επαφή. Για εξτρίμ δεν γνωρίζω, ως μη ενδιαφερόμενος. Εμφανισιακά στα καλά του Μεταξιού, αν και έχω δει ωραιότερες. Κερδίζει όμως με τη συμπεριφορά της, το γλυκό χαρακτήρα της και τον επαγγελματισμό της. Αν σας αρέσει ο σωματότυπός της αξίζει να δοκιμάσετε.

Αfter sex: Κύματα που σβήνουν ήσυχα στην αμμουδιά. Αέρας που κοπάζει και αφήνει σιωπή. Η ανάσα της Μόνικας. “Even the distance feels so near /All for the love of you” (=Mystic's dream, της McKennitt: . Aργότερα με πραγματικούς ήχους: “September song”, Ute Lemper.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Sincerely Yours
Jopino (ο ως αλοιφή)

Υ.Γ. Πολύ αναλυτικός γίνομαι. Ίσως φρενάρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Υπηρεσίες
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού