Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 231 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αφού γύρισα τα μισά studio της αττικής και δεν βρήκα κάτι να ικανοποιεί, είπα αντί να πετάξω το 50€, ας δώσω τουλάχιστον 20€ με λόκο.
Ώρα 2π.μ. πολύ γλυκία κοπέλα και ζουμερή η Αντριάννα. Μέσου ύψους, με σγουρό μαύρο μαλλί, γλυκιά κοπέλα, Ρουμάνα είπε, αλλά Αλβανόφερνε. Ελεύθρο στοματικό και λόκο με 20€ είπε ο τσάτσος. Άδειο το μαγαζί, δεν το σκέφτηκα και πολύ.
Υποτίθεται οτι είχε και ελεύθερο στοματικό, (χωρίς να με ενδιαφέρει), αλλά η κοπέλα έβαλε κατευθείαν καπότα. Χωρίς προκαταρκτικά. Μέτρια πίπα, χωρίς γλύψιμο μπαλών. Από στάση δεν ανέβηκε από πάνω. Ιεραποστολικό ή στα 4. Ξεκινάω με ιεραποστολικό. Σφικτό μουνάκι, κλειστά μάτια και ελαφρά συμμετοχή. Της λέω να γυρίσει στα 4 και να πάρω κόλο και μου λέει κόλο μόνο ανάσκελα. Αντε λέω να μπόυμε. Ψιλουπεφερε η κοπέλα και φαινόταν. Δεν το είχε. Το πήγα σιγά σιγά και μόλις άνοιξε του έδωσα και κατάλαβε. Για αυτό και μόνο άξιζε το 20€άρι. Δεν έκανα πάνω από 7-8 λεπτά.
Χώρος άθλιος. Επιπέδου Μεταξιού.
Η Κάρμεν κάνει καλύερο κρεβάτι, αλλά η Αντριάννα είναι πιο όμορφη. Θα ξαναπήγαινα αν δεν ήθελα λόκο και δεν έβρισκα τίποτα άλλο αξιογάμητο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
1
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού