Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 95 10
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Απογευματινή τσάρκα Τρίτη στο μετάξι, μια και το πάρκινγκ είναι πολύ πιο εύκολο απο φυλής... τι να το κάνεις..

Δυστυχώς ο δρόμος με έβγαλε και στο Ιάσωνος 1Β, το αριστερό, το δεξιά ήταν κλειστό. Η υπηρεσία μας παρουσίασε όμορφη χαμογελαστή κοπελίτσα, ωραίο σώμα, κοντούλα, με ίσια καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους, ευγενέστατη.. "Πολύ καλή στο κρεβάτι" με διαβεβαίωσε, ενώ οι υπόλοιποι συνάδελφοι αποχώρησαν αμέσως.. 'Από πού είναι η κοπέλλα', ' απο την Ρωσία' απάντησε η τσα2, και οι όποιες επιφυλάξεις κάμφθηκαν.. Η κοπελίτσα με κοιτούσε στα μάτια με βλέμμα όλο υποσχέσεις..

Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο και ενω συνέχισε τα χαμόγελα, η πίπα ήταν μαλακία με φύσιμα απο τα 2 χιλιοστά. Με μαγικό τρόπο, παρόλο που έβαζε πάνω απο 7-8 πόντους μέσα στο στόμα της, επαφή με το μπούτσο μου είχαν μόνο τα δάχτυλά της..
Την ανέβασα απο πάνω και με το που ξεκινάμε, μου λέει σταμάτα να ακούσω. και στήνει αυτί να ακούσει τι έλεγαν στο 'σαλόνι'.. ξαναξεκινάμε.. σε 1-2 λεπτά σταματάει.. 'τελείωσες' με ρωτάει..'όχι' απαντάω και συνεχίζουμε.. και κάνω το λάθος να χαϊδέψω την σκισμή του κώλου της, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΕΒΑΙΑ. πετάχτηκε επάνω και μου λέει ' ποιός σου είπε να βάλεις δάχτυλο'.. που να προλάβω, με το που ακούμπησα την σχισμή πετάχτηκε..

την εδιωξα επι τόπου και αδιαφόρησα για τις δικαιολογίες της, είναι χωρίς νόημα πιστεύω οποιαδήποτε συζήτηση μια και δεν πρόκειται να ξαναπάω έτσι κι αλλιώς και δεν θα βγεί τίποτα, υποτίθεται κάναμε σεξ και λεφτά πίσω δεν είχε νόημα να ζητήσω..

Βέβαια μέχρι να ντυθώ άκουγα στο σαλόνι την τσατσά να διαφημίζει την μοναδική εμπειρία να βρεθείς μαζί της και την κοπελίτσα να καλοπιάνει τα υποψήφια θύματα με τα ελάχιστα Ελληνικά της. είναι όμορφη και γλυκιά κοπέλλα και δυστυχώς εύκολο να πέσεις στην παγίδα της . ΡΟΥΣΛΆΝΑ το όνομά της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρουσλάνα
Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού