Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
"Would you like my mask?
Would you like my mirror?
Cries the man in the shadowing hood"

Κάνει εντυπωσιακό σαλονάρισμα. Είναι κοντούλα, στρουμπολίτσα και καυλοπεταχτούλα. Μελανούρι τσιγγανάκι εκ Ρουμανίας, με κωλαράκι τουρλωτό, καμπυλίτσες και μικρά στητά βυζάκια. Μπήκε σχεδόν χορευτά στο σαλόνι και μισοσκύβωντας κωλοτριβότανε στα παντελόνια των υποψηφίων πελατών. Είναι νεαρή. Δήλωσε 21 ετών. Η σοβαρή και μετρημένη τσατσά απέπνεε μια αίσθηση αξιοπιστίας. «Έτσι τσαχπινούλα είναι και μέσα», διαφήμιζε η τσα2. Μου είχε έρθει να πάω με ενα κωλούδικο μωρό και εδώ βρήκα την ευκαιρία.
Το δωματιο ευρύχωρο, το οικημα παλιό. Φαρδύ κρεβάτι με καθρέφτη στο τοίχο του (ανύπαρκτου)κεφαλαριού. Απένατι παλιός καναπές με ριχτάρι. Πίσω του μικρός καθρέφτης. Πρασινοκίτρινο φως με ένταση πάνω από τι συνηθισμένα. Κρέμασα τα λιγοστά ρούχα μου στην ξεχαρβαλωμένο καλόγερο και άφησα το σαρκίο μου να χυθεί στο στρώμα. Ανατένιζα με αισιοδοξία το εγγύς μέλλον και περίμενα την άφιξη της μικρής. 6-7 λεπτά ήταν η αναμονή και ήταν αρκετά για να χαλαρώσω.

H πεταχτούλα Μαρία αντίκρυσε το χαμόγελο μου και ήρθε δίπλα μου. Φαινόταν βιατσική. Ωστόσο αφέθηκε σε χάδια και φιλια σε όο το κορμί της (γλειφομούνια, δαχτυλιές και λοιπές υγρού τύπου επαφές τις αποφέυγω). Πήρε πίπα ικανοποιητική αλλά συντομότατη. Για να τρενάρω το πράγμ,α την αφησα για αλλο ένα πέρασμα με χείλη και χέρια στο κορμί της. Το δέρμα της δεν ήταν απόλυτα λείο (αμφίβολο το μέλλον του) αλλά γενικώς ήταν καυλίτσα με κορμάκι σφιχτό.. Την παρότρινα για λίγη ακόμα πίπα και δέχθηκε. Αυτή ήθελε μετά πισοκωλλητό. Η βαισύνη φάνηκε ξανά. Κάναμε λίγο, μέτριο στήσιμο η μικρά, έκανε όμως γελάκια και έβγαζε ήπιες κραυγούλες. Τη γύρισα για λίγο στο πλάι και μετά πάνω της όπου ήρθε το αναπόφευκτο πλην ηδονικό τέλος.

"...truth is measured by the weight of your gold"

Για πολλά δεν είναι. Η τσατσά δήλωσε 69 αλλά η μικρή ισως γκρινιάξει. Κωλοφιλήματα πάντως αφήνει αλλά διαμαρτύρεται στα πολλά βυζοφιλήματα. Ακουει προστυχόλογα και ανταποδίδει. Διάθεση αποφυγής με χαμογελαστό τρόπο. Ήμουν σύντομος (5 λεπτά περίπου κράτησε η τελετή) και δεν είχαμε παρατράγουδα. Έμεινα ικανοποιημένος αλλά δύσκολα θα ξαναπήγαινα. Είnαι άνετη και πονηρούλα. Μια βγαίνει στο φως και μια κρύβεται στη σκιά. Πουτανάκι σωστό. Ίσως με χαρτζηλίκωμα να είναι πιο ενδοτική.

"The crescent moon rocks in the sky"

Σούμα: Αν σας αρέσει εμφανησιακά μπορείτε να την ευχαριστηθέιτε αν δεν έχετε πολλές απαιτήσεις. Γενικώς μέτρια συμπεριφορά στο δωμάτιο. Σαν να κάνετε αρπαχτή. Πρωτοβουλίες παίρνει μόνο για να καθοδηγήσει τα πράγματα εκεί που θέλει.


Αfter sex: Loreena McKennitt: Marrakesh Night Market(από όπου και τα προηγούμενα): "Would you like my mask? / Would you like my mirror? [...] / You can look at yourself / You can look at each other / Or you can look at the face of your god". Eικόνες από παζάρια και δρόμους της (μυθικής πια) ανατολής. Το τσιγγανάκι με παίζει με της ηδονές αλλά και τις πονηριές της ανατολής.

Να είστε καλά
Sincerely Yours
Jopino o A' o επιρρεπής.

Υ.Γ. Η Μαρία που επισκέφθηκαν οι προηγούμενοι συναθλητές, είναι άλλη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού