Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 55 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επισκεψη χτες το απογευμα στη μαρινα τη γκεισα υστερα απο αρκετες μερες μιας που τη τελευταια φορα για πρωτη φορα ειχαμε ενα ζητημα με τον χρονο,αν και υποψιαζομαι οτι καποιο ρολο πρεπει να εχει παιξει και η υπηρεσια σε αυτο..αυτη τη φορα τα πραγματα ηταν ησυχα και ο χρονος με τη μαρινα απεριοριστος,ο αρης ευγενεστατος και ο χωρος πεντακαθαρος.Ειναι ισως η μοναδικη κοπελα με την οποια η αγαπημενη μου σταση ειναι το πισωκολλητο αφου η θεα και το στησιμο της ειναι πολυ ωραια.Αυτο εγινε και σημερα αφου μετα απο ενα πολυ ωραιο στοματικο ξεκινησαμε πισωκολλητα μ ενταση απο μερους μου,κατοπιν μπρουμητα αυτη και στη συνεχεια ορθια στο κρεβατι!!αφου δεν μου χαλαει χατηρι ποτε και σε τιποτα.Στη συνεχεια και αφου τα πραγματα κυλουσαν αρμονικα κατεβηκαμε απο το κρεβατι και σταθηκαμε και παλι ορθιοι στον καθρεφτη αυτη τη φορα με μενα απο πισω της βλεποντας τις εκφρασεις του προσωπου της απολαμβανοντας την εικονα για να ερθει αναποφευκτα μετα απο αρκετα λεπτα ειναι η αληηθεια το λυτρωτικο τελος.Η μαρινα ειναι τελικα η πιο αξιοπιστη επιλογη για τις πιο απαιτητικες καταστασεις

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, bakalhs