Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από μια απαίσια εμπειρία που είχα στο απέναντι κολωνού 47, έπρεπε να κάνω κάτι για να σταματήσω τους εφιάλτες που είχα το βράδι.
Το σπίτι, όσες φορές το έχω επισκφτεί, είναι μια χαρά περιποημένο και πολύ πάνω από τον μέσο όρο της περιοχής-μην ξεχνάμε κι ότι είναι στο 10ευρω. Η τσατσά ευγενέστατη, μου παρουσίασε τη Σοφία, ένα ρωσιδάκι με μπόλικα πιασίματα, γεμάτα βυζιά και πέρασα.
Στο δωμάτιο τώρα, ξεκίνησε να με χαιδεύει φορώντας ακόμα το σουτιέν της όπότε της ζητησα να το βγάλει για να την μπαλαμουτιάσω. Στη συνέχεια, ενώ με πίπωνε της είπα να φέρει το σώμα της πιο κοντά για να χαιδέψω το γατάκι της, αλλά με κράτησε σε απόσταση. Η πίπα της μπορώ να πω ήταν πολύ καλή γιατί εκτός από το ρούφηγμα, μου έγλυφε και το κεφάλι τόσο κάλα που κόντεψα να τελειώσω οπότε και την σταμάτησα για να δοκιμάσω και λίγο μουνί. Κι εκεί ήρθε η ξενέρα: ήταν τίγκα στην κρέμα, που ενώ μπήκα κατευθείαν μέχρι τέρμα δεν αισθανόμουν τίποτα. Τώρα, το πόσο σφίχτηκα για να τελειώσω δε μπορώ να το περιγράψω, αλλά όταν βγήκα από μέσα της και μου πιασε τον πούτσο για να ελέγξει το προφυλακτικό είδα ότι έσταζε από την κρέμα.
Το 10άρι στο παρκινγκ λόγω μοτο..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Σοφία
makrykavlis
Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
9
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού