Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η κριτικη ειναι ετεροχρονισμενη κατα 6 νυχτες και μερες.Η βραδια το προηγουμενο σαββατο ηταν αφιερωμενη στη ρωσια και στα πολυτιμα αγαθα της.Ξεκινησε με δειπνο σε παραδοσιακο ρωσικο εστιατοριο στη περιοχη του μοσχατου...κουζινα εξαιρετικη συνοδευομενη απο διαφορετικες ποικιλιες βοτκας,,,καποιες ηταν καθαρες λευκες,καποιες με πρασινο τσιλι και καποιες με κοκκινο.Πρεπει να ηπια πανω απο ενα λιτρο...ευτυχως καποιος καλος φιλος απο δω μεσα με οδηγησε με τη κοπελα μου πισω στο σπιτι.Εδειξα μεγαλη αυτοσυγκρατηση στις φιλοφρονησεις και στα πεσιματα της gilf OLGAS που δειπνουσε με το συντροφο της (παπους με εγκεφαλικο..πρωην καπετανιος)και του ιου της του Βλαντιμιρ...αξιοπροσεχτο και αξιογαμητο gilf που σιγουρα ευθυνεται για το εγκεφαλικο του παλιου καπετανιου.
Αποχωρησαμε πριν συμβει κατι αναλογο και στη κοπελα μου...
Φτανωντας σπιτι κρατωντας δωρο ενα μπουκαλι βοτκα αποχαιρετηθηκαμε με τη μνηστη μου και ξαπλωσα στο κρεβατι...ο διαολος ομως που ζει χρονια μεσα μου δεν ηθελε να κοιμηθει...η ωρα κοντευε 1,30...σηκωθηκα.εριξα νερο στο προσωπο μου,και σε 10 λεπτα βρεθηκα στο σταθμο του μετρο...αισθανομουνα τοσο χαι σαν να μην ειχα πιει τιποτα,,,στο ταχιδι για το μοναστηρακι ειχα παρεα νεαρη στυλατη αλβανιδα που εδω και μια βδομαδα ειναι φιλη μου στο fb.
Σε μιση περιπου ωρα ειχα βρεθει σε κλαμπακι στου ψυρη να λικνιζομαι κατω απο τους ηχους της dubstep kai reggae...παρεα μου ηταν 20χρονη ελληνιδα που με συνοδευε στις χορευτικες μου φιγουρες..Τα φωτα κλεισανε γυρω στις 5 το πρωι....ο διαολος δεν ελεγε να κοιμηθει...Το μεταξι ουτε αυτο κοιματε...
Ανεβηκα την αθηνας..εφτασα ομονοια,,περασα μεσα απο μαυρους,κιτρινους,ασπρους...κατεβηκα τη πειραιως και εστριψα απο κολωνου,,(εγραψα ενημερωση τη δευτερα)...στο τελευταιο ντελο που πηγα και ενω ημουν ετοιμος να παρω το μετρο της επιστροφης,,βρηκα τη ρωσιδα των ονειρων μου.
Η τσα2 νομιζω απο ουκρανια με μακρυ ισιο μαλι θα εκανε πολλους γκιλφακηδες να ζητησουν συνευρεση μαζι της και οχι με την εργαζομενη Ελενη.
Η Ελενη ειναι γυρω στα 24 με 28,,,1,70 ξανθια με γαλανα ματια και 3αρι φυσικο στηθος...τελειο σωμα με πιασιματα,υπεροχο πισω συστημα,αδυνατα ποδια με περιποιημενα ροζ νυχακια.Φορουσε σεξι εσωρουχα με μανικια στο ιδιο σετ απο τους αγκονες μεχρι τους καρπους..σαν τσιρλιντερ.
Μπηκε στο δωματιο χαμογελαστη και μιλουσε λιγα αγγλικα...αρχισε τριψιμο με τα βυζια της σε ολο το σωμα,και εγλυφε απο αυτια,ρογες,κοιλια...αρχισε πιπα που οταν σηκωσε το κεφαλι της καταλαβα οτι δεν ηταν ακαποτη αλλα με ταχυδακτιλουργικο τροπο ειχε τοποθετησει το προφυλακτικο με το στομα...εγλυφε και ρουφαγε χωρις χερια και εριχνε πονηρες,καβλερες ματιες...της ζητησα να καραμελωσει μπαλες και το εκανε αδιαμαρτυρητα και ας ημουν χνουδοτος στη γεννετησια περιοχη....
Καθησε επανω και χορευε,κουνωντας τη μεση της με ιδιαιτερη ευλιγισια,γυρισαμε σε ιεραποστολικο,χωρις να βγω απο μεσα της και εβαλε τα ποδια στους ομους μου..φυσικα παλι ως δια μαγειας πηγανε και στη γλωσα μου....
Χτυπησε η πορτα....δε δωσαμε σημασια...αλλαξαμε σε ντογκι(κολο δεν εδινε)...εκει σφυροκοπησα με οσο δυναμη μου ειχε απομεινει πριν το ρωσικο νερο εξατμιστει απο το αιμα μου.
Βγηκα, εβγαλα τη καποτα (περικαυλιδα κατα πυραυλο)...και εκεινη τον χαιδευε στα βυζια της οσο εγω της χαιδευα το ροζ μουνακι της..υστερα απο 15 παλινδρομησεις δια χειρος και βοτκας...βγηκε ενα εγχρωμο υγρο προφανως επηρεασμενο απο τη κοκκινη πιπερατη βοτκα και μεθυσε το στηθος της....ΝΑΖΤΑΡΟΒΙΕ...αναφωνησα και ξαπλωσα διπλα της...σκουπιστηκε,πλυθηκε στο νιπτηρα και καθησε για κουβεντουλα..η τσα2 χτυπησε 2η φορα...και γι αυτο το 6αρι στη κριτικη.
Ελπιζω να παραμεινει γιατι ειναι πανεμορφη,φιλικη,υπομονετικη και εχει πολυ καλη τεχνικη και ας μη κανει ακα και κωλο...μικρη σημασια εχει οταν ολα τα αλλα τα κανει υπερσωστα...!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Τιμημένος
Εγγραφή:
2 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
240
Πόντοι:
3.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού