Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πριν λιγες μέρες με έναν φίλο κάναμε μια τσάρκα στα μπουρδέλα του Βαρδαρίου (και όχι μόνο) για να δούμε τι παίζει. Τα είδαμε όλα και απο ότι γενικά ειδαμε προσωπικά μου αρέσαν περισσότερο δύο κοπέλες, μεταξύ των οποίων η μια ήταν η Κάρμεν. Έτσι την επομένη πήγαμε πλέον για να γαμήσουμε. Όπως είπα μου άρεσαν περισσότερο δύο κοπέλες, μια εκ των οποίων ήταν η Κάρμεν χωρίς όμως να ειναι η πρώτη μου επιλογή. Τελικά όμως πήγα σε αυτήν καθώς η άλλη απουσίαζε εκείνη την ημέρα. Η τσατσά μια χαρά ήταν φιλικότατη το ίδιο και η Κάρμεν μέσα στο χαμόγελο. Επέλεξα το απλό των 30 ευρώ. Έτσι μπήκα μέσα στο δωμάτιο και ξεβρακώθηκα. Την ημέρα που πήγα εκει το συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν πεντακάθαρο οπότε δεν υπήρχε θέμα με σκόνες, βρωμιές κτλ. Επίσης και το κρεβάτι μια χαρά ήταν και όχι ετοιμώροπο. Τέλος πάντων μετά απο περίπου 5-7 λεπτά μπήκε η Κάρμεν. Ουσιαστικά δεν κάναμε προκαταρκτικά απλώς μου γράπωσε με το χέρι την πούτσα όταν ήμουν όρθιος. Μετά κάθισα και μου έβαλε καπότα ενώ δεν μου είχε σηκωθεί ακόμη, αυτό να πω την αλήθεια με ξενέρωσε όσο νάνε.

Ευτυχώς όμως μου έκανε αν όχι τέλεια αρκετά καλή πίπα, άγριου στυλ με βαθιές ρουφηξιές (μετά από τις οποίες έπαιρνε μια μικρή ανάσα) και από ένα σημείο και μετά άρχισα να καβλώνω κάτι το οποίο είχε αντίκτυπο και στο "εργαλείο" μου. Προσωπικά δεν ένιωσα πόνο από την πίπα της. Αφού λοιπόν μου πήρε μια αρκετά καλή πίπα όπως είπα άρχισα να την γαμάω ιεραποστολικά, η στάση που μου αρέσει περισσότερο. Καθόλη την διάρκεια του γαμησιού φωναζε αχ, βαχ κτλ όχι όμως υπερβολικά ώστε να ήταν αστείο, μπορει και να της άρεσε δεν ξέρω, ούτε την ρώτησα. Επίσης καθώς την γαμούσα εντύπωση μου έκανε πως με ευχαριστούσε κυρίως οταν της το έχωνα βαθιά μέσα και το έτριβα κυκλικά. Επίσης κάτι προσπαθούσε να κάνει με τα δόντια της, απαλά βεβαίως, χωρίς όμως και γω να την αφήσω, μάλλον πιπίλιζε στο λαιμό μου, ούτε την φίλησα κτλ γιατί δεν θέλησα. Γενικά νομίζω είχα τον έλεγχο. Πάντως ήθελα να την γαμήσω λίγο παραπάνω αλλα παρασύρθηκα από την κάβλα μου και έχυσα. Μάλιστα ειχα πιάσει με τα χέρια μου τα μπροστινά σίδερα από το κρεβάτι και έδινα ώθηση στο σώμα μου, κάπως έτσι την γαμούσα από ένα σημείο και μετά. Αφού λοιπόν τελειώσαμε σηκώθηκα να βγάλω την καπότα και μου ξαναείπε με ένα λαγνό ύφος για άλλη μια φορά ευχαριστώ. Όλη την ώρα την γαμούσα στο ιεραποστολικό.

Γενικά σίγουρα δεν έπαθα και πλάκα μου αλλα για πρώτη με την συγκεκριμένη νομίζω ήταν αρκετά καλά οπότε μάλλον θα της δώσω και άλλη ευκαιρία. Εμφανισιακά είναι σκέτη κάβλα με ωραία βυζάκια και θεσπέσιο δέρμα. Αφού ντύθηκα έφυγα με την τσατσά και την Καρμέν να μου λένε καλό βράδυ, αυτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού