Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Ιονελα ειναι μια νεαρη ξανθια Τσεχα,18 χρονων οπως λεει η ιδια,πολυ ομορφη στο προσωπο με πονηρο βλεμμα αλλα με χαλια σωμα.Ανυπαρκτο βυζι,πολυ μεγαλος νερουλιασμενος κωλος και κοιλια.Επειδη ομως ειναι πολυ ευχαριστη και παιχνιδιαρα στο σαλονι ειπα να τη δοκιμασω.Την πηρα για 40ε με 69 αφου κοψαμε και 10ε.
Μπηκε ευχαριστη στο δωματιο με διαθεση αλλα στη συνεχεια μας τα χαλασε λιγο....Ειναι ατεχνη εντελως.
Δεκτικη στα προκαταρκτικα,πεταχτα φιλακια,δαχτυλακια,τριψιμο γυμνης πουτσας σε κωλοτρυπιδα και μουνοχειλα αλλα ουτε ετσι καυλωσα.
Περασμα καποτας της πλακας εντελως,με αερα οποτε εκει καταλαβα οτι το παιχνιδι χαθηκε κατα 50%.Πιπα βιαιη λες και παλευε με τον πουτσο μου και για καποιον λογο τον πιεζε προς την αντιθετη πλευρα της στυσης.Σα να ηθελε να μου τον γυρισει να μου τον φερει στον κωλο μου δηλαδη.Υπο αυτες τις συνθηκες οπως καταλαβαινετε με το ζορι μου σηκωθηκε λιγο στην αρχη.
Στο γλειφομουνι και στο 69 ηταν απαθης εντελως,μουνι καθαρισμενο με μωρομαντηλο αλλα γενικα καθαρη κοπελα.
Πρωτη σταση καβαλημα αυτη απο πανω οπου μου εριξε ολο το βαρος της πανω μου,πισωκολλλητο και μετα αυτη απο κατω αλλα με ταση να ριχνει τα ποδια της προς τα κατω οποτε μου τον πετουσε εξω.Γι'αυτο λεω ατεχνη εντελως.Τελοσπαντων δεχτηκε να μου ξανακανει τσιμπουκι αφου δε ειχα καυλωσει καθολου και τελειωσα με το χερι τελικα.
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ιδιαιτερη ορεξη αποψε,ηταν και το κρεβατι κολλημενο στο καλοφιρερ και εσκασα,ηταν και ετοιμο να διαλυθει το κωλοκρεββατο....ηταν και ασχετη με το σπορ η κοπελα παρα την προθυμια της οποτε η καταθεση κρινεται αποτυχημενη και δε νομιζω οτι μπορω να την προτεινω σε καποιον γιατι απλα δε το'χει...θελει πολυ δουλεια ακομα και την δικαιολογω εν μερει μονο λογω μικρης ηλικιας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Ιονέλα
Υπηρεσίες
al pacino
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
293
Likes:
9.448
Πόντοι:
12.525
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού