Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από τη μίνι στουντιότσαρκα και την επίσκεψη στο Αλκατράζ, ο pitsirikos1 ακολούθησε το δρόμο για το σπίτι του και εγώ ανέλαβα να βοηθήσω τον Cheyenne να επιστρέψει στη σκηνή του, προκειμένου να ξεκουραστεί και να ευχαριστήσει τον Μεγάλο Μανιτού για τα αγαθά που του προσέφερε την ημέρα που πέρασε.

Εκείνη την ώρα βρέθηκα σε μεγάλο δίλημα, καθώς η Ξένια στο Αλκατράζ με το χορό της μου είχε προσφέρει πολύ ωραία στύση, που απαιτούσε τη συνεύρεση με κάποια κοπέλα. Γρήγορη επεξεργασία δεδομένων και απόφαση για επίσκεψη στο Μετάξι και τη Βικτώρια.

Η Βικτώρια είναι ένα από τα στανταράκια μου, απλά επειδή αποφεύγω την περιοχή, λόγω επικινδυνότητας , δεν την επισκέπτομαι συχνότερα. Με τιμή στα 15 ευρώ, ένα ξανθό πλασματάκι με εφηβικό σωματάκι, pettite, όπως ακριβώς μου αρέσει είναι ότι πρέπει για τις δύσκολες στιγμές. Έχει ένα θέμα με την οδοντοστοιχία της, αλλά δεν τη θέλω για να τη βγάλω στην τηλεόραση.

Κόσμος δεν υπήρχε, οπότε η κοπέλα ήρθε ξεκούραστη στο δωμάτιο. Ξεκίνησε με πίπα ακά, για πολλή ώρα και με περιποίηση στα μπαλάκια μου. Αφού επήρθε η στύση - δεν ήταν και δύσκολο μετά την Ξένια -, ζήτησα από τη Βικτώρια να πάρει την αγαπημένη μου στάση του ιεραποοστόλου, προκειμένου να βλέπω το προσωπάκι της και τις εκφράσεις της την ώρα που τη γαμάω. Μετά από κανά πεντάλεπτο η σεμνή τελετή έλαβε τέλος Κουλ

Μια καλή επιλογή για όποιον θέλει να βγάλει τα χοντρά με ένα ωραίο κοριτσάκι και με κόστος 15 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
165
Likes:
5.204
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού