Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 183 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αν και θεωρείται από τα γνωστά ονόματα στον μέσο στουντιάκια, δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να τιμήσω την Εύα.
Είναι μια έμπειρη γυναίκα, με μαύρα ίσια μακριά μαλλιά, πεταχτή αφράτη περιφέρεια, πολύ ωραίο τόσο σε μέγεθος, όσο και σε αφή φυσικό στήθος.
Σώμα με πιασηματάκια, πρόσωπο που μου έβγαζε ένα κοκτέιλ από γλυκιά και έκφυλη κοπέλα ταυτόχρονα.
Έτσι η απόφαση δεν ήταν δύσκολη για περάσω με το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ , στο όποιο όμως συμπεριλαμβάνεται και το 69.

Δωμάτιο αρκετά μεγάλο με όλες τις ανέσεις, ντουζιέρα, σφραγισμένη πετσέτα, μωρομάντηλα, μεγάλο κρεβάτι, διακριτικός φωτισμός.
Χαμογελαστή έκανε την είσοδο της η Εύα και πριν προλάβουμε να ανταλλάξουμε δυο-τρεις κουβέντες «έπιασε δουλειά».

Φιλιά και χάδια στο στήθος, για λίγα λεπτά. με ξάφνιασε ευχαρίστα, όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι και με ένα mini striptease έβγαζε σιγά σιγά το συνολάκι που φορούσε, κάνοντας παράλληλα και ένα μικρό sex show.
Ξανα-ξάπλωσε δίπλα μου και συνέχισε τα προκαταρκτικά. Δεχόταν και αυτή με αναστεναγμούς απόλαυσης τα δικά μου φιλιά στον λαιμό, τα στήθη της και τα αυτιά της. Αρκετά καλή και η Ισπανική της.
Καλό το στοματικό της. Βαθύ, αισθησιακό, υγρό με περάσματα της γλώσσας από τα @@και μέχρι το καφαλάκι. Εναλλαγες ρουφηγμάτων και γλειψίματος.

Ανέβηκε επάνω μου και ξεκινήσαμε το sex. Έδειχνε να της αρέσει που ασχολιόμουν με τα στήθη της, μιας και με παρότρυνε για επιπλέον παιχνίδια.
Αφίππευσε και με δική της πρωτοβουλία συνέχισε με στοματικό για να ανέβει και πάλι επάνω μου με reverse cow girl αυτή την φορά. Η θέα ήταν μοναδική. Πλαγιαστό για την συνέχεια και η όλη διαδικασία τελείωσε με ιεραποστολικό.
Αφού είχα τελειώσει, πριν ακόμα βγει το προφυλακτικό, έκανε και πάλι για κάποια δευτερόλεπτα στοματικό, πριν την προσωρινή «χειμερία νάρκη» του «μικρού Cheyenne».

Η Εύα τιμάει μέχρι το τελευταίο cent από τα χρήματα που παίρνει. Προθυμη, γελαστή, και το κυριότερο καλή σε αυτό που κάνει, με καλή συμμετοχή.
Κανένα σημάδι βιασύνης, προσπαθεί για την ικανοποίηση του επισκέπτη. Εγώ μαζί της δεν έχω κανένα παράπονο.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Εύα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού