Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Είχα πρωτοδοκιμάσει την Μιρέλλα πριν ένα χρόνο περίπου και είχα περάσει μέτρια θα έλεγα, αν και την είχα βρει πολύ γλυκιά και συμπαθητική. Είπα λοιπόν να κάνω μια δεύτερη δοκιμή, μπας και δούμε κάποια βελτίωση.

Την κοπέλα οι περισσότεροι που ασχολείστε την ξέρετε, είναι χρόνια τώρα στον Βαρδάρη στα τρίδυμα, αλλά ας κάνουμε και μια περιγραφή για το τυπικό της υπόθεσης: ρουμάνα, ψηλή, μελαχρινή, με πολύ καλό λεπτό σχεδόν μοντελίσιο σώμα, μικρομεσαίο στητό στήθος, κάτω των 25, ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Κάτι που χαλάει την εικόνα της όσο να ναι είναι ότι τα χέρια της είναι κάπως τριχωτά, Πόντια style, δεν είναι κάτι που θες να το βλέπεις σε μια γυναίκα.

30ε το απλό, 40ε το γλυφομούνι, 50ε το 69, πέρασα με των 40ε. Ήρθε γρήγορα γιατί έτυχε να μην έχει κόσμο, αμέσως αγκαλίτσες και φιλάκια και σύντομα πίπα με προφυλακτικό, πρώτα στο κρεβάτι και μετά στο όρθιο με την διάθεση παρούσα αλλά την τεχνική απούσα, αν και γκαβλωμένος δεν καταλάβαινα πολλά πολλά. Την ξάπλωσα στη συνέχεια μπρούμυτα όπου της έκανα ένα προκαταρκτικό μασαζάκι με φιλάκια, μετά σύντομο γλυφοκώλι, καθαρή σφικτή και αδούλευτη κωλοτρυπίδα, δεν είδα κάποια αντίδραση και ενδιαφέρον, οπότε αλλάξαμε στάση και άρχισα να δουλεύω στο μουνάκι της για πολλή ώρα, εκεί πετύχαμε μια εμφανή αντίδραση που δεν κράτησε πολύ όμως (δεν είμαι και ο al pacino, τι να κάνουμε). Το δωμάτιο παρεμπιπτόντως αντενδείκνυται ξεκάθαρα για τετοιες φάσεις, 3μχ3μ κελί με μονό κρεβάτι με κάγκελα και ψηλή ανοικονόμητη κοπέλα, όχι το κατάλληλο σκηνικό για γούστα κατά τη γνώμη μου. Συνέχεια δυνατά στα τέσσερα και μετά ιεραποστολικό με γρατσουνιές στην πλάτη και ψιλομουφέ βογγητά. Σύντομα μου έπιασε τα αρχίδια κάπως άγαρμπα, το σινιάλο για να τελειώνω, όπως και έπραξα. Συνολική διάρκεια του αγώνα άνω των 15 λεπτών. Ντύθηκε γρήγορα, φιλάκι και έφυγε room to room, δεν κάθησε όπως την προηγούμενη φορά για μπίρι-μπίρι, καθώς τον είχαμε εξαντλήσει τον προβλεπόμενο χρόνο και με το παραπάνω.

Συνολικά, μέτρια πράγματα πάλι θα έλεγα, δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Ίσως να φταίω και εγώ και κάποια έλλειψη χημείας που μπορεί να υπήρχε, ίσως ο άθλιος χώρος, πάντως η εντύπωση που γενικά αποκόμισα είναι ότι δεν πρόκειται για κάποια γκαβλιάρα που μπορεί να απογειώσει παρά μάλλον για μια τυπική επαγγελματία Βαρδάρη με μέτρια τεχνική και καλή εμφάνιση. Δεν νομίζω να ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
Υπηρεσίες
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού