Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 93 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δεν είχα διαβάσει τις κριτικές των συμπαικτών για την Λαβίνια. Έπεσα τυχαία πάνω της και κάτι το ότι δεν δείχνει πιτσιρίκα (πρέπει να είναι γύρω στα 27-30), κάτι το βλέμα της που είχε μία υποψία έκφυλου με έκαναν να περάσω δίνοντας 15 γιούργια στην κατά τα άλλα απάισια τσα2. Η συγκεκριμένη τσα2 είναι μία σκατόγρια που την λέει σε πολλούς επισκέπτες όταν αυτοί δεν περνούν στο δωμάτιο και την κάνουν για άλλα σπίτια. Ξέρω οτι η βαθμολογία της θα ρίξει τον μέσο όρο αλλά η γριά μόνο άσσο αξίζει για την γενικότερη συμπεριφορά της.
Η Λαβίνια είναι όπως περίπου την έχουν περιγράψει οι προηγούμενοι επισκέπτες συναγωνιστές. Με τα μαύρα και τα δικτυωτά φέρνει κάτι από goth γκόμενα και σε ψιλοπροκαλεί με το βλέμμα της. Η επικοινωνία δύσκολη μιας και δεν μιλάει ελληνικά ούτε αγγλικά.
Στο κυρίως θέμα τώρα, ξεκινάει με αρκετά καλή ακάποτη πίπα. Με τους κατάλληλους χειρισμούς και χαϊδέματα την έκανα να χαλαρώσει και να συμπεριφερθεί πιο gf. Αλλάξαμε 3-4 φορές στάση. Δάχτυλα δέχεται αρκεί να γίνει με τρόπο που να μην πονέσει και νοιώσει άβολα. Εάν της βρεις το κουμπί τότε περνάς ωραία. Στην περίπτωση μου είχε κρεμαστεί από πάνω μου και κουνιόταν με μανία. Στο τέλος με είχε αρχίσει στα φιλιά σε όλο το κορμί μου. Απέφυγα γλωσσόφιλα (αν και είμαι σίγουρος ότι θα μου έδινε) λόγω του ότι τον παίρνει στο στόμα ακάποτο.
Καλή εμπειρία, θέλει να την χαλαρώσεις για να βγάλει το κάτι παραπάνω. Ισως στο μέλλον ξαναπεράσω (αν δουλεύει μέχρι τότε).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Λαβίνια
Υπηρεσίες
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού