Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές...

Σάββατο βράδυ μετά τις 22.00 ψοφόκρυο.
Ήθελα κάτι διαφορετικό απ' τα προηγούμενα. Μετά απο ορισμένες αποτυχημένες επισκέψεις σε άλλους οίκους και παρότρυνσης έτερου συναγωνιστή κατέληξα σε αυτόν.
Ποτέ το εν λόγω μαγαζί δεν ήταν κάτι άξιο λόγου αλλα φαινόταν μια έκδηλη προσπάθεια συμαζέματος και τακτοποίησης του, που με βρήκε θετικό.
Η κοπέλα λεγόταν Ιονέτα αν το έπιασα καλά, σκάρτο 1.60, ,μαύρα μαλλιά, πρόσωπο μάλλον αδιάφορο, ωραία φυσικά μεγάλα βυζιά (2+), πίσω κίνηση αδιάφορη.
Ωστόσο το ύφος της και το στήσιμο της έδιναν υποσχέσεις για κάτι καλό.
Μπήκε στο δωμάτιο αμίλητη και σφικτή. ξεκίνησε τις μαλάξεις, έπρεπε αν σώσω την παρτίδα... Αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου, την έβαλα να ξαπλώσει, και ξεκίνησα να γλείφω τις βυζάρες της. Το κρύο έφυγε, ο αυτοκράτωρας σηκώθηκε, μου έκανε ένα ακαπάκωτο παρατεταμένο τσιμπούκι (όχι πολύ βαθύ αλλά ικανοποητικό) ενώ της έτριβα την κλειτορίδα και της χαϊδευα τις βυζάρες. Μου φόρεσε τον σκούφο, ανέβηκε απο πάνω έμεινε τουλαχιστόν 5 ως 10 λεπτά πάνω, την γύρισα πισωκολλητό όπου πήρε πολύ καλή κλίση και η διείσδυση ήταν απολαυστική και κάποια λεπτά μετά, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι είναι δεκτική σε χάδια και το μαγαζί δεν έχει λαό.
Μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν μιλάει καθόλου και σε καμία γλώσσα, ίσως να μην άνοιξε καν το στόμα της παραμόνο για να μου πάρει πίπα.
Η συνουσία ήταν αρκετα σκαλοπάτια παραπάνω απ το διεκπεραιωτική αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν ήταν κάτι φανταστικό...
Αν το αποφασίσετε να είστε προετοιμασμένοι να αναλάβετε εσείς προτοβουλίες, διαφορετικά φοβάμαι ότι θα κάνετε μια τρύπα στο νερό.
Θα τα ξαναδοκίμαζα μόνο αν είχα τα χοντρά μαζεμένα και μόνο με την παραπάνω συνταγή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Ιονέλα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού