Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 194 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Σάββατο απόγευμα και με το κρύο να τσιμπάει, είπα να κάνω μια βόλτα στη φυλής μετά από καιρό. Μετά από σύντομη δειγματολειπτική βόλτα κατέληξα στη Ρωξάνα που είχα από την αρχή σατο μυαλό μου λόγω των καλών κριτικών. Αρκετός κόσμος να περιμένει, η κοπέλα μπαινόβγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.
Δίνω το εισητήριο και μπαίνω, το δωμάτιο σχετικά εντάξει, μετά από λίγο ήρθε η κοπέλα. Αφού αντάλλάξαμε δυό κουβέντες μου λέει ξάπλωσε, βάζει κατευθείαν προφυλακτικό και ξεκινάει πίπα μέτρια αλλά αρκετή για την έπαρση. Για προκαταρκτικά και GFE που λένε προηγούμενοι συναθλητές ούτε λόγος!!! Δεν με άφησε καν να χαζέψω την κορμάρα της (τούμπανο!!) όπως της ζήτησα.
Κυρίως πιάτο :αφού αρνήθηκε ευγενικά να ανέβει από πάνω κάναμε δύο στάσεις, ιεραποστολικό και στα τέσσερα όπου και το τέλος. Απόδοση "έπιπλου", μισό βογκητό έβγαλε, έτσι για το θεαθήναι. Έξτρα, κλπ. υπηρεσίες ούτε καν λόγος, αλλά ετσι και αλλιώς δεν γουστάρω "άφιλτρα" και 69 στη Φυλής οπότε δεν ξέρω αν θα έκανε αν ζητούσα ?

το συμπέρασμα: ίσως να ήταν η βραδιά, ίσως η κούραση της κοπέλας. Πάντως σίγουρα ήταν απλά ένα τυπικό πήδημα μακριά από όσα περιγράφονται από άλλους. Τουλάχιστον εγώ δεν πρόκειται να ξαναδοκιμάσω. Θα επενδύσωΜεγάλο χαμόγελο στο νέο πουλέν της Φυλής (Μόνικα) τώρα που είναι ακόμη ορεξάτο, ήδη την έχω πάρει δύο φορές και στην επόμενη θα γράψω συνολική κριτκή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνα
Μέγας
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
3.916
Πόντοι:
4.895
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού