Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 231 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Τσάρκα μετά από καιρό αποχής από το σπόρ στα μέρη της φυλής. Αργά το βράδυ, μερικά ήταν κλειστά αλλά και σε αυτά που ήταν ανοικτά οι περισσότερες κοπέλες ήταν κάτω του μετρίου, για τα προσωπικά μου γούστα! Η περιοχή όπως την ήξερα, λίγα σκουπίδια εδώ και εκεί και μια essence από ούρα.

Εντύπωση μου έκανε η Ζωή. Είναι καστανόξανθη, πολύ ωραίο αδύνατο και σφιχτό σώμα με μεγάλο στήθος. Κάνει απλό πρόγραμμα χωρίς ελεύθερο κτλ κτλ. Καταβολή του παραβόλου στην άθλια τσατσόγρια και είσοδος μου στο δωμάτιο. Εχω μπεί και σε καλύτερο δωμάτιο, το σεντόνι είχε κάτι στίγματα που δεν έκατσα να δω τι είναι καθώς ΔΕΝ ξάπλωσα.

Στα ενδότερα, μετά από μερικά λεπτά έρχεται και η Ζωη. Πιτσιρίκα δεν την λες, (30 - 30+) έχει όμως όμορφο πρόσωπο και ΠΑΡΑ πολύ ωραίο σώμα ιδίως για την ηλικία της, καθώς δεν είδα να έχει κυτταρίτιδα. Το στήθος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, πολύ ωραίο στην αφή και σε σωστό μεγάλο μέγεθος το οποίο και τίμησα δεόντως. Τα προκαταρκτικά περιορίστηκαν σε χάδια και παίξιμο μέχρι να μου σηκωθεί το οποίο και δεν άργησε να γίνει λόγο της αποχής. Φοράει προφυλακτικό αφού επήλθε πλήρης στύση. Ξεκίνημα στοματικού, τίποτα το ιδιαίτερο καθώς δεν ρούφαγε και πολύ αλλά κυρίως ανεβοκατέβαινε. Αλλάξαμε τρείς στάσεις, αφού έκατσα ψιλό-καθιστός έβαλε κρέμα (μείον αυτό αλλά τουλάχιστον ένοιωθα κάτι) ανέβηκε από πάνω το οποίο δεν το πολύ-έχει, σύν ότι κουράστηκε πολύ γρήγορα, μετα ιεραποστολικό στο οποίο και συμμετείχε λίγο με αναστεναγμούς αλλα και χαϊδεύοντάς με καθ’ όλη την διάρκεια, μετά από λίγη ώρα αλλάξαμε στα 4. Η θέα ωραία με το σφιχτό της κωλαράκι. Εδώ έγινε το φάουλ από πλευράς τσατσάς καθώς την φώναξε. Ακόμα και η ιδια η κοπέλα ξαφνιάστηκε και είπε “μα δεν είμαστε πολύ ώρα μέσα, τι λέει;” Εγώ συνέχισα σαν μην συνέβη τίποτα, σιγά μην την άφηνα να με κόψει. Το τέλος μετά από λίγα λεπτά μας βρήκε εκεί. Μετά είπα στην κοπέλα να πει της τσατσόγριας να μην βιάζετε και εκείνη προσπάθησε να την καλύψει. Φυσικά η τσατσά δεν βγήκε να πεί τίποτα κατά την έξοδό μου.

Αν θα ξαναπήγαινα;
Μάλλον όχι.


Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Ζωή
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού