Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Νάντια είναι μία κοπέλα 30 περίπου Μαίων απο Βουλγαρία.Η εμφάνιση της είναι πάντα εκκεντρική.Σήμερα είχε φορέσει περούκα με μαύρα μακριά μαλλιά και ολόσωμο διχτυωτό.Piercing δεν είχε.Και στον ώμο της πίσω έχει τατού κινεζικά ιδεογράμματα.Στο δωμάτιο αφήνει προκαταρκτικά και συγκεκριμένα ξάπλωσε και την έγλυφα παντού όντας καβλωμένος απο το μαύρο διχτυωτό που φορούσε.Η πίπα της είναι γυμνή και ρουφάει τον πούτσο αργά και σταθερά.Την γύρισα σε στάση 69 όπου την έγλειφα και εγώ!
Το κωλαράκι της είναι δουλεμένο και χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι οτι η κωλοτρυπιδα προεξέχει (prolapse).Πήγα για δάχτυλο αλλά δεν με άφησε.Κώλο δεν ζήτησα.
Κάπου κοντά στο μουνί της έχει και μία μεγάλη κρεατοελιά η συγκεκριμένη.Την ανέβασα απο πάνω μου οπού είχε πολύ καλή συμμετοχή!!Έπειτα την πήρα και ένα ιεραποστολικό όπου και εκεί δεν υπήρχε πρόβλημα στις διεισδύσεις και ο αγώνας σήμανε τέλος.Το προσωπό της είναι κάπως τραχύ και σκυλέ αλλά έχει κάτι το πολύ καβλωτικό η συγκεκριμένη κοπέλα.Την προτείνω ανεπιφύλακτα μόνο σε όσους έχουν εξειδικευμένα γούστα. Ατομα που θέλουν πιπίνια και τοπ μόντελ ας μην κάνουν τον κόπο να ασχοληθούν καν.Τσατσά η κυρία Ελευθερία (πατερίτσες) η οποία είναι και αρκετά ευγενική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, sweeper και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού