Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 92 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν είμαι σίγουρος για την ημερομηνία, κάπου εκεί.

Ήταν η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι την Χριστίνα και έτσι έφτιαξα δικό μου πρόγραμμα μετά από συνεννόηση με την τσατσά: γυμνό και κωλαράκι.

Για αρχή πίπα με δύναμη, με φτυσίματα, βαθιά (χωρίς χέρια) περιποίηση τα @@ και πάντα με κοιτούσε με τα μπλε μάτια της (έξτρα καύλα), πουτσοσφαλιάρες στην γλώσσα - στα τεράστια βυζιά της.
Μετά απλό/πρωκτικό ιεραποστολικό, με κλειστά τα πόδια, στα τέσσερα (το αγαπημένο της μου είπε και εμένα) και διάφορες εναλλαγές μέχρι να έρθει το τέλος (κάποια στιγμή μου είπε ότι θα τελείωνε και αυτή).
Πρώτα μου ζήτησε να χύσω στον κώλο της, αλλά μετά μου ζήτησε στο στόμα της (όπως και έγινε) -με προφυλακτικό- αφού πρώτα με έγλυψε πάλι. Πριν φύγει από το δωμάτιο κλασικά με φίλησε σταυρωτά.

Γενικά η Χριστίνα, είναι πολύ ευγενική, με το χαμόγελο, σωστή επαγγελματίας που τα δίνει όλα μέσα στο δωμάτιο. Όμως ίσως να υπάρχει θέμα με την κρέμα που βάζει...
Η τσατσά επίσης ευγενική και ο χώρος οκ αλλά το a/c είναι κόλαση, κάποια στιγμή κάναμε διάλειμμα ώστε να μαζέψω τον ιδρώτα μου Γλώσσα

Για μένα είναι στάνταρτ πλέον.


υ.γ.: ίσως να μην ήμουν πολύ αντικειμενικός...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
7 Φεβ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού