Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 48 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συναγωνιστές!!! Την επισκέφτηκα ξανά σήμερα και θα ήθελα να επισημάνω δύο πράγματα. Πράγματι, αυτή η κοπέλα είναι το νούμερο ΕΝΑ σε όλο το Βαρδάρη!!
α) Μου έκανε ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση το ότι εμφανίστηκε γυμνόστηθη σήμερα. Μεγάλο το στήθος της συν όμορφο, φυσικό (είμαι πλέον 99% σίγουρος).Όλοι πρέπει να γλύψουν τις ρώγες της. Επιπλέον ήταν χαμογελαστή κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της συνεύρεσης, και είμαι σίγουρος ότι ήταν πιο άνετη από τις προηγούμενες επισκέψεις.
β) Σε όλους αρέσει να "τελειώνουμε". Η χτεσινή μου εμπειρία με την Ντιανα από την Μολδαβία με έκανε να σκεφτώ "τι κάνει την διαφορά μεταξύ ενός καλού τελειώματος και ενός υπέροχου".Τέτοιο ρούφηγμα του κεφαλιού δεν έχω ξανά νιώσει, και να προσπαθεί να το χώσι όλο μέσα όσο ποιο βαθιά γινόταν, το έκανε σιγά χωρείς να βιάζετε. Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσετε: ο ρυθμός!!! Το είχα παρατηρήσει, σήμερα το επιβεβαίωσα, η Νταιάνα είναι εκπληκτική στο να ακολουθεί τον ρυθμό του "αναβάτη" και να επιταχύνει ή να επιβραδύνει ανάλογα. Αποτέλεσμα... ένα απίθανο τελείωμα. Με ελάχιστα λόγια η κοπέλα ξέρει να κάνει τη δουλεία της.Αξίζεις τα καλά σκόλια !!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού