Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ήθελα να μαμήσω και δεν έβλεπα μπροστά μου. Έλα όμως που ήθελα και κουλούρι....
Δεν ήθελα να πάω Κολοκυνθούς 38 λόγω χώρου και μπαίνω στο 63 να δώ τι παίζει. Το ευθεία είναι κλειστό και μπουκάρω στο αριστερα.
Ευγενική η τσατσά, με καθίζει στο άδειο σαλόνι και με το που εμφανίζεται η κοπέλα φεύγει. Συμπαθητικό προσωπάκι, αλλά με αρκετά παραπανήσια κιλά. Ξανθά βαμμένα, κοντά μαλλια, Βουλγάρα. Έδινε ομως κουλούρι. Λέω να περάσω αργότερα. Δεν με άφησε η Μαρία, με αγκάλιασε, με χούφτωσε και μου έσκασε ένα γλωσσόφιλο. Μου έταξε λαγούς με πετραχίλια και μπήκα κατευθείαν.
Πληρώνω με το ζόριτο 15αρι, γιατί είχε κρεμαστεί πάνω μου, και μπήκε σχεδον μαζί μου μέσα. Τριβόταν πάνω μου, με φίλαγε, αλλά δεν την άφηνα στο στόμα. Και αυτή λύσαγε περισσότερο... Ξαπλώνω και μου φοράει σκουφί. Ήμουν είδη έτοιμος...
Δεν πήρε πίπα, κάτι που αν το έκανε θα τελείωνα κατευθειαν, αλλά με χάλασε λίγο. Με τραβάει πάνω της και μπαίνω μέσα της. Καλή αίσθηση και συνέχεια στα φιλιά. Σκέφτομαι οτι δεν θα προλάβω λόκο και την γυρνάω στα 4. Μπαίινω και πάνω από 5-6 παλινδρονήσες δεν πρόλαβα να κάνω. Αλλά και εκείνη δεν έκανε κανένα κούνημα. Ήταν αρκετα στατική. Το ευχαριστήθηκα πάντως.
Δεν νομίζω να ξαναπάω, εκτός αν βρεθώ σε παρόμοια κατάσταση και δεν βρω τίποτα άλλο. Δεν έκλαψα πάντρως και τα λεφτά μου.Καλά ήταν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
1
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού