Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 121 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Οι προηγούμενοι συναγωνιστές (jockerx & professorx) καλύπτουν επαρκώς το θέμα της εμφάνισης. Η Πάμελα είναι από Ουκρανία (Κίεβο).
Η κοπέλα(27-31) έχει τις προδιαγραφές "φρεγάτας". Σχετικά ψηλή (1.70-1.75) με πιασίματα και ωραία 3-3.5 βυζιά που ακόμα είναι σφικτά.
Ελληνικά δεν μιλάει (μόλις 2 μήνες στη χώρα), οπότε σε επίπεδο επκοινωνίας μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο.
Στα προκαταρκτικά γλύφει στο στήθος και ασχολείται ιδιαίτερα με τις ρόγες. Σε εμένα δεν προκάλεσε κάποιο πόνο και ήταν αρκετά ηδονική. Η πίπα της τώρα είναι καλή. Όχι πολύ βαθειά αλλά ρουφάει πολύ ωραία (χωρίς δόντια και χέρια). Αποφεύγει το γλυφομούνι με την δικαιολογία της κρέμας. Δεν δοκίμασα το πισωκολλητό αλλά στο ιεραποστολικό ήταν πολύ συνεργάσιμη και μετά τα πρώτα 2-3 λεπτά προσάρμοσε τα μπούτια της και την λεκάνη της στο κορμί μου, έτσι που να ακολουθεί τον ρυθμό και την κίνηση μου, πράγμα το οποίο βρήκα ιδιαίτερα καυλωτικό. Η ολοκλήρωση επήλθε εντός 5-6 λεπτών.
Τίμια επιλογή. Δεν πάει χαμένο το 20ρικο. Συνολικός χρόνος περίπου 10 λεπτά. Η τσα2 η οποία δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής δεν ενόχλησε και η νεαρά δεν φάνηκε να βιάζεται.

Στα αρνητικά: Να ενημερώσω ότι στην κάτω αριστερή γωνία του κρεβατιού υπήρχαν υπολοίμματα από σπέρμα προηγούμενου πελάτη. Όμως τα σεντόνια και γενικότερα ο χώρος ήταν καθαρά. Όταν στην αποχώρηση μου ενημέρωσα την τσα2, αυτή το έλεγξε και προσπάθησε να το μπαλώσει λέγοντας μου Ντροπή ότι ήταν υγρά από το δικό της σφουγγάρι που είχε χρησιμοποιήσει νωρίτερα.....πούτσες... Επίσης δεν ένοιωσα ότι θα έκανε κάποια κίνηση για καθάρισμα καθώς βγήκε από το δωμάτιο και πήγε στην κουζίνα όπου άναψε τσιγάρο... (γι' αυτό η χαμηλή βαθμολογία)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού