Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 105 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη την Παρασκευή 4/2 κατά τις 16:00. Η Μαρία είναι Ρωσίδα, περίπου καμιά 40άρα χρονών θα έλεγα, ξανθιά, κλασσική φάτσα Ρωσίδας, ΒΥΖΑΡΕΣ και γενικά αξιοπρεπές σώμα. Μιας και δεν έπαιζε και τίποτα άλλο στην περιοχή, έσκασα 1500 σεντς και μπήκα!!!
Μετά από λίγο ήρθε και η Μαρία, ούτε ξινή, ούτε ευδιάθετη μου φάνηκε. "Για να δούμε", σκέφτηκα! Τελικά η γκόμενα ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε αγκαλίτσες, φιλάκια και χουφτώματα. Ανταπέδωσα! Μετά μου λέει να ξαπλώσω, πράγμα που έκανα (αφού πρώτα είχα τσεκάρει τα σεντόνια, μην ξαπλώσω πάνω σε κάνα φλόκι!). Άρχισε ένα σύντομο καραμέλωμα παπαριών. Καλό αλλά σύντομο όπως είπα. Βάζει σκούφο και αρχίζει ΒΑΘΙΑ πίπα! Ήρθε 69 και συνέχισε ακάθεκτη. Το μουνάκι/κωλοτρυπιδάκι μύριζε ωραία αλλά είχαν τρίχες... οπότε δεν έκανα τίποτα! Απολάμβανα τσιμπούκα! Πολύ καλή ομολογουμένως. Μετά την έβαλα στα 4 όπου και σφυροκοπήθηκε δεόντως! Καμία ενόχληση/αγανάκτηση, normal συμμετοχή. Ήθελα να την χύσω στα μούτρα! Με ενέπνεε! Την ρώτησα αλλά αρνήθηκε γελώντας (τη ρώτησα ακριβώς με αυτό τον τρόπο!). Της λέω τότε "λίγο πιο χαμηλά, στα βυζιά σου!". Βγάζει την καπότα κάθεται στο κρεβάτι, εγώ όρθιος και μου τον βάζει ανάμεσα στους βύζους της, τους συμπιέζει με τα χέρια της κι εγώ αρχίζω να γαμάω βυζοχαράδρα! Μετά από λίγο άδειασα!
Η κοπέλα (προς τιμήν της) πήγε στον νιπτήρα, έβρεξε τα βυζόμπαλά της και τα σαπούνισε κανονικότατα! Πάλι καλά γιατί μετά το χύσιμο (πιο πριν δεν τα σκέφτεσαι με τις κάβλες που έχεις!) αναρωτιόμουν αν είχε πλυθεί από τον προηγούμενο! Και λέω "προς τιμήν της" γιατί όχι μόνο πλύθηκε καλά, αλλά το έκανε με ΠΑΓΩΜΕΝΟ νερό από την βρύση! Εγώ που έπλυνα το καβλί μου μετά τα είδα όλα! Κρυοπαγήματα μόνο δεν μου έπαθε!
Εν κατακλείδι, είναι μία τίμια MILF, τα δουλεύει τα 15 ευρώ και είναι μια χαρούλα. Βασικά καιρό είχα να γαμίσω 25άρα+ κι ήταν νομίζω καλή επιλογή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού