Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πήρα την Μπάρμπορα στην επανεμφανιση της στην φυλής μιας και ήμουν και φορτωμένος κι είπα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά τελικά δεν μου ταιριάζει καθόλου εμένα.
Πολύ πρωί βρέθηκα στην περιοχη της φυλης, μετρημενα στα δαχτυλα του ενός χεριού τα ανοιχτά σπιτάκια. Μπαινω να δω τί λεει εδω κι είδα την γνωστή Μπάρμπορα. Μου φανηκε κεφατη κι ανανεωμενη μπες μου λεει θα τα κάνουμε όλα. Πληρωνω το 20βολό μου και εισερχομαι στο καθαρό δωμάτιο. Αυτή αρχισε τις υστερίες της και φώναζε στην τσατσα ότι θέλει τον Μάριο(αβράμη έγινες νταβάς? Γλώσσα ) να της φέρει cd με τα τραγούδια που ακουει παντα, αλλιώς δεν μπορεί να δουλέψει...
Ερχεται μέσα μου λεει ότι τα εσπασε με το άλλο αφεντικό και θα συνεχιζει εδω απο δω και πέρα. Τα δωματια δεν της αρεσαν(μικρα ηταν βέβαια), μου λεει θα φερω και τα σεντόνια μου, το ένα το άλλο, σαν τραγουδίστρια-Ντίβα με λίγα λόγια. Ξεκιναει ακαπέλα τρομπόνι, ξανατηλεφωναει ο Μαριος, σταματαει και μου λέει κανε ησυχια να ακουσω τί λενε με την τσατσα Θυμός . Τεσπα ξεκινάμε κάποια στιγμή, πολύ καλό και ζεστό τρομπόνι και φιλάκια στο σώμα. Την παιρνω αγκαλιά και αρχίζω να την φιλάω στο λαιμό, αλλά μου λεει να αφησω τα προκαταρκτικά γιατι εχει να δουλεψει 10 μερες και θέλει πούτσα. Στο ιεραποστολικό καλή αίσθηση, αφού δεν ειχε κρεμες και τετοια. Την γυρναω και πισωκολλητό, όπου επειδη ενιωθα το τελος να πλησιαζει της χωνω αρχικά 2 δαχτυλα βιδωτά στο μουνί. Σε 10 δεύτερα μου λεει άντε θέλω πούτσα λέμε. Όπως είχα λοιπόν τα 2 δάχτυλα βαθειά στο μουνί της, χωνω ταυτοχρονα και την πούτσα μου στο μουνί της. Μιλάμε απύθμενο πάντως, ειχα όλο τον εξοπλισμό μου μέσα χωρις να ζοριζεται καθόλου το μουνι της. Συνεχισα μονο με το μοριο μου μετα απο λιγο, όπου το εβγαλα κι αυτο και πηγα για τη σουφρα που μου υποσχεθηκε, αλλά μάταια. Εκανε κινησης αποφυγης και μου λεει ελα 2η φορα σε λιγο να σου δώσω κώλο.
Τελείωσα κλασικά τελικά.

Φυσικά εχει πάρα πολλούς φανατικούς, οπότε κατι θα ξερουν αυτοί Γλώσσα , εγώ πάντως δεν θα ξαναπάρω(το εχω ξαναπει, ελπιζω τωρα οριστικά).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού