Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 67 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Είπα και εγώ να προλάβω, τρομάρα μου…
Η κοπέλα (Μίκη μου συστήθηκε) είναι ένα ρουμάνικο πιπίνι 21 ετών. Μέτριο ανάστημα, ξανθό μαλλί με δύο κοτσιδάκια, αρκετά καλό κορμί αλλά αρκετά χαλαρό (όχι κοκκαλιάρα, με τα πιασιματάκια της), μεσαίο στήθος, συμπαθητικό πρόσωπο. Συνολικά είναι ένα ωραίο και εμφανίσιμο πιπίνι. Το κορίτσι δεν μιλά ελληνικά ή αγγλικά πλην μερικών βασικών απαραίτητων για την δουλειά εκφράσεων.
Στην άφιξη η τσατσά-φάλαινα μου είπε πως το μενού έχει από όλα μόνον με 20. Όταν της είπα «Να περάσω με την κοπέλα;» μου απάντησε «Γιατί, μήπως θες να περάσεις και με μένα; Μπουχαχα…». Ομολογώ ότι μετά το ψωφόκρυο που είχε απέξω λίγο έλειψε να το αρπάξω το κρυολόγημα με το χιούμορ της τσατσάς.
Δωμάτιο ίσως το πιο άθλιο και βρώμικο που έχω μπει ποτέ (μάλλον ήταν το ίδιο με του συναγωνιστή Δημήτρη πιο κάτω). Το σεντόνι (ένα τιγρέ) δεν πρέπει να έχει αλλαχθεί ποτέ! Προφανώς δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να ακουμπήσω το οτιδήποτε. Για πρώτη μου φορά έμεινα να περιμένω όρθιος φορώντας τα παπούτσια! Ξενέρωσα τόσο που άρχισα να αμφιβάλλω αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στην συνέχεια...
Όταν ήρθε η Μίκη με ρώτησε αν θέλω «κόλο». Της είπα όχι και ανακουφίστηκε. Κουφάλες το έχετε ξεκολιάσει το μικρό… Μου άρχισε μια πίπα άνευ μέτρια, μετά από προτροπή μου έγλυψε και την παρέα αξιοπρεπώς. Ευτυχώς ανταποκρίθηκα! Μετά από λίγο είχαμε στα τέσσερα (η μόνη σχετικά ασφαλής στάση) με αρκετά βογγητά από πλευράς της, και στο τέλος κατάθεση στο στοματάκι της, με άνεση και προσμονή από πλευράς της θα έλεγα. Τα έφτυσε στο νιπτήρα, ξεπλύθηκε με νεράκι βρύσης(!!!) και αποχώρησε.
Περιττό να σας πω πως εγώ μετά άδειασα όλο το μπουκαλάκι με το αντισηπτικό (που πάντα έχω σε τέτοιες επισκέψεις) πάνω μου για να μου φύγουν οι ιδέες. Αντικειμενικά δεν μπόρεσα να το ευχαριστηθώ και ειλικρινά την λυπήθηκα την κοπέλα που εργάζεται σε τέτοιον βούρκο.
Παιδιά το κορίτσι είναι όντως αξιόλογο σαν εμφάνιση/διάθεση/σέρβις, αλλά με τέτοιες συνθήκες δεν αξίζει μια η συνεύρεση. Γνώμη μου πάντα…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Μίκη
Υπηρεσίες
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού