Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δέν είναι συχνό να συναντάς κοπέλλες που ν’απολαμβάνουν ,η τουλάχιστο έτσι να σου δείχνουν αυτό που κάνουν .Η Στέλλα η Αθηναία είναι μία απ’αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις!!!
Η χαμογελαστή παρουσία της υποσχόταν πολλά ,με μέτριο ύψος και σώμα σφιχτό με σταρένιο μαύρισμα και όμορφο πρόσωπο..
Στο δωμάτιο μπήκε με μία γλυκιά αμηχανία που με έφτιαξε ,καμία σχέση με το απότομο..άντε να σε ξεπετάξω..Έσβησα την τηλεόραση ,με τα γνωστά...εκπαιδευτικά που έπαιζε λέγοντας "τί ανάγκη έχω απ’αυτές τις βλακείες όταν είσαι εσύ εδώ.."
Ότι επακολούθησε ήταν αργό κι άκρως απολαυστικό..της ζήτησα να γονατίσει με πλάτη στον καθρέφτη κι έτσι απολάμβανα και χαίδευα τα πεταχτούτσικα κάτω χείλια της καθώς με περιποιόταν με στοματικό που περιλάμβανε και..καραμέλλωμα στις μπάλες μου!!!
Στη συνέχεια ήρθε πάνω και κινήθηκε με ωραίο τρόπο που έδειχνε ότι ήθελε να διαρκέσει και να το φχαριστηθώ ενώ εγώ δοκίμαζα τις κατακαυλωμένες ρώγες απο τα 2,5 άρια σε μέγεθος βυζιά της!!!
Για να μήν τελειώσω εκεί όπως ήμουν αλλά να απολαύσω κι άλλες στάσεις ήρθα πάνω της όπου και τύλιξε τα πόδια της γύρω μου κι έπειτα τα έβαλε πάνω στους ώμους μου..εκεί μου έκανε και το κοπλιμέντο "είσαι φοβερός γαμιάς το ξέρεις;" Κάτι που μπορεί να είναι επαγγελματικό κόλπο ,εγώ πάντως χαμογέλασα μέχρι τ’αφτιά ,και μου είπε "τί στο έχουν ξαναπει;"...οπότε της απαντώ εσύ με κάνεις να είμαι έτσι
,ανταποδίδοντας τα καλά λόγια..
Στη συνέχεια ,στα 4 ,απόλαυσα το τέλειο στήσιμο του σφιχτού κορμιού της σε όλο του το μεγαλείο και δέν έπαψα στιγμή να παρακολουθώ τον καθρέφτη όπου γύριζα πιά τη..δική μου ερωτική ταινία!!!
Κάπου εκεί ήρθε και το τέλος..όπου στράγγιξα κυριολεκτικά κρατώντας τη σφιχτά απ’τη μέση και πιέζοντας τις μπάλες μου πάνω στα σφιχτά κωλομεράκια της..
Μπράβο και πάλι μπράβο ,της πάει ο έρωτας ,τόχει που λένε κι άμα τόχεις περνάς καλά κι εσύ κι ο άλλος!!!
Και κάτι ακόμα μάγκες ,ας μπαίνουμε στον κόπο να γράφουμε ότι μας άρεσε να ξέρουμε και οι υπόλοιποι τι παίζει ,κι εγώ τώρα το κάνω γιατί καλοπέρασα παλιότερα απο προτάσεις συναγωνιστών ,κι είμαι σίγουρος ότι έτσι πολλοί θα καλοπεράσουν επίσης ,έτσι ανεβάζουμε και το επίπεδο συνολικά στην πόλη μας..
(Σε συμμετοχή ,καθαριότητα ,συμπεριφορά ,απόδοση-τιμή ήθελα να βάλω 9..αλλά δέν με αφήνει το site..)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
24 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού