Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επισκεψη 1 Ιουνου Σαββατο πρεπει να ηταν μετα τις 21.00



Η Βικυ ειναι milf ρωσσιδα με ξανθα μαλλια συνηθως πιασμενα κοτσο.Εχει μεγαλα βυζια και ωραιο προσωπο.Την λεω ξανθια κινεζα,αμα θελετε πειτε την και εσεις δεν θα το καταλαβει αφου μιλαει σπστα ελληνικα.Η πρωτη λεξη οταν μπηκε στο δωματι ηταν "θα σε φαω".Και οντως αρχισε με φιλια στο στηθος στην κοιλια και στα ποδια και μετα στους ορχεις για πολυ ωρα.Πραγματικα κολαση.Μετα φοραει προφυλακτικο και αρχιζει να παιρνει πιπα με τοση δυναμη που πηγαινα πανω κατω στο κρεβατι.Μετα ξανα γλειψιμο στους ορχεις.Μετα απο κανα 5λεπτο με ρωταει sex? Και ανεβαινει απο πανω και αρχιζει να κτυπιεται με δυναμη.Μετα στα τεσσερα.Μολις ειδε οτι αργω με βαζει κατω και αρχιζει και μου κανει μια πιπα οπου χτυπιοταν τοσο δυνατα που νομιζα θα σπασει το κρεβατι.Με τελειωσε κανονικα.Με ξεζουμισε τον μαυρο!!!

Μετα ξεπλυνε τα χερια της στον νιπτηρα και εκανε γαργαρες!

Τα δωματια καθαρα και εχει και βιντεο με τσοντα.Η τσατσα ευγενεστατη με μια σφουγγαριστρα μετα το τελος μπηκε για σφουγγαρισμα.

Η τιμη 20 ευρω

Η Βικυ επεστρεψε απο τις διακοπες της και ειναι εκει τα πρωινα(απο πληροφορια αλλου συναδελφου).



Ομως αν και θυμαμαι την εμπειρια αυτη δεν θα ξαναπαω ποτε στην Βικυ ξανα.Εμαθα και δυστυχως ειναι αληθεια,κανει ελευθερο στοματικο και τελειωμα οπου θελει ο πελατης.Μακαρι να ειναι ψεμα αλλα για το ελευθερο στοματικο ειμαι σιγουρος γιατι το λεει η τσατσα.Κριμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2006
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
Ε
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού