Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 92 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Καρμεν ειναι Ρουμανα,το πολυ 25 χρονων,ξανθια με ισιο μαλλι,πολυ ομορφο προσωπο με πονηρο βλεμμα,ωραιο κορμι λαμπαδα και φυσικες βυζαρες για αχορταγα ρουφηγματα.Την πηρα για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.Απο καιρο την ειχα στο ματι λογω εμφανισης αλλα καπου κολλουσα λογω καποιων αρνητικων κριτικων.Εκανα λαθος ομως καθ'οτι εμενα μου φερθηκε ωραια...
Μπηκε χαμογελαστη και ευδιαθετη στο δωματιο,μου'σκασε κι ενα πεταχτο φιλι στο στομα και αρχισαμε παιχνιδι.ξαπλωσε διπλα μου,αρχισε να μου ρουφαει τις ρωγες,εγω αμεσως εριξα το χερι μου στο μουνακι και την κωλοτρυπιδα και δεν αντισταθηκε.Μετα την γυρναω μπρουμυτα,ξαπλωνω πανω της και αρχιζω να τριβομαι ολοκληρος πανω κατω ενω η πουτσα μου βρισκεται αναμεσα στα υπεροχα τρυφερα κατασπρα κωλομερια της.Οπως ειναι φυσικο εριξα και τη μουρη στον κωλο της οπου απολαυσα την ολοστρογγυλη και νοστιμη τρυπα της.(αδουλευτη θα ελεγα).Την γυρναω λοιπον και αρχιζω το φανταστικο γλυφομουνι μου που μεχρι και καλογριες κολαζει!! 2funny 2funny.
Καποια στιγμη παω να τραβηχτω ωστε να προχωρησουμε αλλα δε μ'αφηνει,εχει σφιξει τα μπουτια της σαν μεγγενη στα μαγουλα μου και μου λεει..γλυφε θα χυσω!Συγχρονως και ενω γλυφω μουνι και χουφτωνω τις βυζαρες,παιρνει το χερι μου και χωνει 2 δαχτυλα στο στομα της και τα πιπιλαει.Καποια στιγμη πιεζει το κεφαλι μου στο μουνι της ενω αυτη κουναει τη λεκανη της πανω-κατω γυρω-γυρω.
Εχει γινει μουσκεμα ο τοπος λοιπον,μεχρι τα κωλομαγουλα εφτασε το πασαλειμα οποτε περναμε στη πιπα αφου εχει προηγηθει παθιασμενο γλωσσοφιλο λιγων δευτερολεπτων.
Πιπα....ναι μεν παθιασμενη βαθια του στυλ τωρα θα σε ανταταμειψω αλλα ατεχνη με κακο ρυθμο και οχι καυλωτικη.επισης γλειφει αρχιδια με ιδιατερη μανια θα ελεγα σε βαθμο που σε ποναει.
Στησιματα...πρωτα αυτη απο κατω και μετα πισωκολλητο οπου και την εχυσα δυνατα.Ατεχνα και τα στησιματα.στο πισωκολλητο για παραδειγμα καποια στιγμη χαλαρωνει το στησιμο οποτε ο πουτσος σου πιεζεται και χανει το ρυθμο διεισδυσης.
επισης στο 25λεπτο αρχισε να μου γκρινιαζει αλλα εκανε την υπομονη της τελικα.δε φταιω εγω...ενα τεταρτο γλυφομουνι καναμε 2funny 2funny.
Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.λιγο δουλιτσα στην πιπα θελει και στην τεχνικη και θα ειναι τελεια.
Αλλα οπως και να'χει θα το ξαναπω...ειναι τοσο ομορφουλα και γλυκεια που δυσκολα μπορεις να της αντισταθεις

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
Υπηρεσίες
al pacino
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
293
Likes:
9.436
Πόντοι:
12.525
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού