Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 188 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα..
Δευτερη κατάθεση μετα την πρωτοχρονια, και ειπα να αλλάξω σπίτη διοτη συνέχει εκανα επίσκεψη στα ιδια κ στα ιδια μπουρδέλα.
Ειχα αρκετους μηνες να πατήσω στο συγκεκριμένο, διοτη ειναι σαν λαβυρινθος και εχει αρκετα σκαλια τα οποια ειναι κυρίως βαρετα να τα ανέβεις.
Τελοσπάντων ειπα να μπω να δω τι παίζει μιας και λιγα πραγματα υπήρχαν εκεινη την ωρα,η τσατσα τυπικη εντελώς ουτε καλησπέρες ουτε καλημερες μονο ανέφερε της υπηρεσίες της κοπέλας.Εμφανίστηκε και το μωρο στο σαλόνι, εντυπωσιακή εμφάνιση,μετριο υψος για μενα, ωραιο πρόσωπο, μελαχρινη,και ωραια απαλη επιδερμίδα,δεν το σκέφτηκα πολυ εδωσα το 20ρικο για κατάθεση και με εβαλε στο δωμάτιο στο αλλο σαλόνι.Ωραία και καθαρα δωμάτια, δεν περίμενα παρα πολυ εκανε την εισοδο της σε 4-5 λεπτα.
Γλυκια συμπεριφορά,τρυφερη, gfe περιπου ,οχι ακριβως, περίπου,με φιλούσε στο λαιμο, στο στηθος,και λιγα γλειψίματα στο αυτι απο πίσω για ενα καλο ξεκίνημα με ενα καλο τσιμπουκι,βαθυ υγρο, οτι πρέπει.
Η συνέχεια ειχε 2 στάσεις, ιεραποστολικο , και σταση στα 4,εκατσε αρκετα μέσα,κανα 12 λεπτο συνολικα,δεν μας ενοχλησε κανεις, ουτε αυτη βιάστηκε και ουτε η τσατσά χτύπησε την πόρτα. Στην τελευταια στάση τελείωσα μεσα της.
Λιγα λογάκια στο τελος, χαιρετούρες και εφυγε,αξιολογη περίπτωση αν την πετύχεις στην μέρα της, διοτη δεν γινεται να ειναι σε φορμα καθε μερα,το τιμάει το 20ρικο, δεν ειναι σε καμια περίπτωση ξεπετάνα,
αξιζει μια δοκιμη απο ολους...

ΧαμόγελοΧαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Φλορίντα
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού