Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δευτερη κριτικη για την Άννα ξανα καθυστεριμένη λογω γιορτών και αυτην την φορα την μέρα της πρωτοχρονιας.Ειπα η χρονια να ξεκινήσει δυναμικα στην πουτανα που γάμησα τελευταια φορα για το 2010 και ετσι εγεινε εκανα ξανα κατάθεση μεσα σε 2-3 μερες στην ιδια.
Ξανα λοιπον στο σαλονι και στο δωμάτιο χαμος,λογω του καλου σεξ που κάνει λογικο ειναι να γινεται χαμος λοιπον, αυτην την φορα τσατσα η γνωστη παλαβιάρα ευα, και οχι η τυπικη ψυχρη ρωσίδα που ειταν την αλλη φορα. Της εδωσα το 20ρικο απο πριν και περιμενα στο σαλόνι για κανα 10λεπτο μεχρι να υπαρξει δωμάτιο ελευθερο, οταν ηρθε η σειρα μου με ευχαρίστησε η ευα και μπηκα μέσα . Στο μικρο δωμάτιο αυτην την φορα,ζεστη μεσα αλλα αδιάθετος εγω λογω εξάντλησης την νυχτα της παραμονης και απο το υπερβολικο φαι ειχα που και που τάσεις για εμετους αλλα τεσπα μου πέρασε εντελως οταν μπηκε μεσα το ξεκωλιάρικο πορνίδιο,μου ευχηθηκε καλη χρονια,οπως εκανα και εγω και αρχήσαμε το πρωτοχρονιάτικο γλέντι. βγάζει την φανέλα και αρχησε να μου γλυφει καυλοτικα της ρογες , να με φιλάει στο λαιμο, και στο σωμα,συνεχίζει με μαλάκινση του πεους μου μεχρι σε μια στιγμη που ξεκίνησε να πιπιλάει τα αρχίδια οπου εκει τα ειδα ολα. Τα εγλειφε λες και ειταν παγωτο,ειχα καυλώσει τοσο που δεν περίμενα αλλο και ηθελα να την σκίσω.Ξεκινάει μια καλη πιπα, αλλα γουσταρα κατι τρελα,μου ειχε σηκωθει υπερβολικα , ειχε γινει πολλη χοντρη και γουσταρα τρελα που την εβλεπα να μπουκώνει το στομα της.Τελειώνουν ολα αυτα ,την πειρα ιεραποστολικα ,την γαμούσα με τρελη δύναμη, την ειχα καυλώσει τρελα, φάνηκε απο της κινησεις της,με φιλουσε χωρης να κανω κινηση και με χουφτωνε δυνατα. Γυρνάμε στα 4 οπου εκει της αλλάζω τα φωτα για δευτερη φορα μεσα σε 3 μερες, φώναζε παρα πολυ, εαν δεν ειχε μουσικη θα ακουγοταν μεχρι το σαλόνι.Υστερα απο 2-3 λεπτα φτάνει και το ενδοξο τελος, γυρνάω και ξαπλώνω με αυτην απάνω μου,εχει απιστευτο χιούμορ,
- Που πηγες χτες στριπτιτζάδικο?
-Οχι ειμαι καλο παιδι,το φιλαξα για σενα σημερα
-Μην μαθω οτι πηγες καπου αλλου την εβαψες...
χαχαχαχαχαχ
με φιλησε στο μάγουλο,και εφυγε,ο τυπος ο σκληρος ο δικος της ταιριαζει απιστευτα με ενα αυταρχικο πρόγραμμα σε στούντιο, θα εκανε πάταγο για τους λάτρεις αυτου του τυπου, θα την ξανατιμήσω αρκετες φορες μεχρι να την βαρεθω,μακάρι να την δουμε σε κανα στουντιο..
Αυτα Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού