Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 105 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η danna ή anna είναι ένα όμορφο κορίτσι από τη γεωργία όπως είπε. Είναι ξανθιά, αδύνατη, γύρω στο 1.65 και όχι μεγαλύτερη από 25-26 χρονών.

Όταν μπήκε στο δωμάτιο με βρήκε σχεδόν να κοιμάμαι με το αιρ-κοντίσιον να δουλεύει στη φουλ ζέστη. Στη θέα όμως του στήθους της, άρχισα να θυμάμαι για ποιό λόγο είχα έρθει και αμέσως ξεκίνησα να εξερευνώ το κορμί της!

Ξεκινήσαμε με αυτήν να μου φιλάει το στήθος και να χαιδεύει το πουλί μου και μένα να χουφτώνω το κωλαράκι και τα βυζάκια της. Ψιλοχάιδεψα και το μουνάκι της αλλά σταμάτησα γιατί βρήκα κάτι τριχούλες που με χάλασαν (το θέλω τελείως ξούρα) – στο τσακ δεν της έβαλα δάχτυλο. Συνέχεια με καλούτσικη πίπα για κανα 2λεπτο μέχρι που παραλίγο να τελειώσω, οπότε την σταμάτησα και άρχισα να γλύφω τα βυζάκια της (για να ψιλοσυνέλθω κιόλας). Στο σεξ τώρα, ξεκινήσαμε με πισωκολλητό, όπου στήθηκε πολύ ωραία (όχι σαν κάτι άλλες που τουρλώνουν τον κώλο τους και μετά για να γαμήσεις πρέπει να κρατάς ισορροπία) και τον πήρε αδιαμαρτύρητα. Μάλιστα κατα τη διάρκεια με ρώταγε αν το σώμα της βρίσκεται στο κατάλληλο ύψος ή αν θα πρεπε να ανασηκωθεί λίγο. Συνεχίσαμε σε κλασική στάση ακούγοντάς την να βγάζει μικρές κραυγές ενώ την έσκιζα, μέχρι να τελειώσω. Ενώ ντυνόμασταν, ψιλοκουβεντιάσαμε, μου ριξε ένα σκαστό φιλί και έφυγε.

Χαλαρά θα την ξανάπαιρνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντάνα
Υπηρεσίες
makrykavlis
Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
9
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού