Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 188 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ήταν μια τελείως τυχαία συνάντηση με την κοπέλα μιας και το φυλής 65 συνήθως έχει κοπέλες που ήδη έχω δοκιμασει και βαρεθει στο φυλης92, καθως συνεργαζονται καθ'ότι φαινεται.
Δεν ειχα σκοπο να ανεβω καθολου τις σκαλες, αλλα τσατσος παρακειμενου οικου με προετρεψε να δοκιμασω το μελαχροινο μωρο με τα πολυ μακρια όμορφα μαλλια, που ''βαζει φωτια στον πουτσο'' όπως μου ειπε ο συγκεκριμενος.

Η κοπέλα εχει λεπτο μετριο προσωπο, απο κοντα παντως βλεπεις οτι εχει παρα πολυ ομορφα ματακια. Γυρω στο 1,70, μαλλια που παλευεις για να τις τα βγαλεις απο το προσωπο να την βλεπεις, τόσο μακριά που είναι, χεχε!
Εχει πολυ ωραια 2,5αρια βυζομπαλα στητα με ωραιες ρωγες, που μου φανηκαν για ανορθωμενα τοσο σκληρα και στητα που ηταν, αλλά μποορει να ειναι και το πολυ νεαρο της ηλικιας της.
Ερχεται στο κρεβατι πολυ χαμογελαστη, καθ' οπιν υποδειξεων μου ειχαμε αγκαλιτσες προτου το προφυλακτικο για να επιτυχουμε καλη ανορθωση.
Οταν την βλεπεις πιστευεις οτι το κοριτσι θα ειναι το στυλ φιλια και αγαπουλες. Αντ' αυτου κανει συνεχως φιλοφρονησεις για το οργανο και παροτρυνει για οσο το δυνατον δυνατοτερο σεξ και εχει και παρα πολυ ομορφα και εντονα αληθοφανη βογγητα. Συνηθως δεν μου αρεσουν οι αναστεναγμοι, αλλά αυτη το εχει. Κανα 12λεπτο στο δωματιο, με αφησε να παιξω με την ησυχια μου με τα βυζομπαλα και σεξ σε ενταση κλασικα και ντογκυ που κατεληξε σε πισωμπρουμητο με ξαπλωμενη την κοπελα να θαυμαζω το απιστευτο κωλαρακι της! Γενικως ολα στητα ειναι πανω της και αξιζει για τη φρεσκαδα της. Πολυ ευχαριστη κοπελα, δεν κοιτουσε να κανει αγγαρεια, ηταν ομιλητικη και χαδιαρα!

Πετυχα και αρκετα ξεπετες τις τελευταιες μερες, αλλά ας κλεισω το 2010 απο μερους μου με μια ευχαριστη κριτικη και ελπιδα στο μελλον, ολες να ειναι ιδιες και καλυτερες(φυσικα δεν ειναι τοπ η κοπέλα, απλα πολυ ευχαριστη και καλο σεξ).
Καλη χρονια σε όλους με υγεια και ηδονικές στιγμές ΓλώσσαΓλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2010
Όνομα κοπέλας
Φλορίντα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού