Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 140 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Να εξηγηθώ πρώτα για τις βαθμολογίες στην υπηρεσία και το πάρκινγκ. Στην υπηρεσία δίνω το 10άρι, γιατί η κυρία με υποδέχθηκε με ευγένεια και χαμόγελο, αντίιθετα με την αντικαταστάτρια της, μετά τις 10 το βράδυ - με το αγορίστικο κούρεμα - που είναι αγενής. Για το πάρκινγκ η βαθμολογία είναι υψηλή, καθώς μετακινήθηκα με τα πόδια και τα ΜΜΜ.

Για την Αλίνα έχω ξαναγράψει, όπως και άλλοι. Τα σχόλια άλλοτε είναι καλά, άλλοτε όχι. Η διαφορά της όμως είναι αλλού. Πρόκειται για μια κοπέλα, που εκτός από το χαμόγελο που απλόχερα μοιράζει στο σαλόνι, στο δωμάτιο είναι υπομονετική και κάνει ό,τι μπορεί για να δώσει στον πελάτη λίγες στιγμές απόλαυσης. Είναι ο ορισμός της σωστής επαγγελματίας.

Εγώ σήμερα την πέτυχα χωρίς κόσμο και χωρίς να μπώ σε λεπτομέρειες, για άλλη μια φορά μου πρόσφερε αυτές τις στιγμές απόλαυσης που ζητούσα.

Και μια γενική παρατήρηση για το τέλος. Από την περιδιάβαση μου στην περιοχή της Λιοσίων, διαπίστωσα ότι πλέον ο κόσμος στα σπιτάκια του πληρωμένου έρωτα έχει λιγοστέψει. Δυστυχώς η κρίση έχει χτυπήσει και εκεί. Πλέον το 20άρικο είναι σημαντικό και ο κόσμος το προσέχει.

Καλά να περνάμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
165
Likes:
5.204
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού