Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 87 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μπαινω στο μαγαζι και καθοντουσαν 2 και μεσα αλλοι 2.Αραζω να ακουσω τον προλογο και λεει η τσα2 απλο30,χαλαρα40,ακαποτο με ισπανικο50,αυταρχικο80και ντουζ με απ ολα120.Περιμενω να αδειασει δωματιο και όταν ερχεται η σειρα μου σκαω το σαρανταρι για το χαλαρο και εισερχωμαι.Τι βρωμα ηταν αυτή εκει μεσα ρε φουστη μεχρι που σκεφτηκα να φυγω και να ζητησω πισω τα γκαφρα προφασιζομενος ότι δεχτηκα καποιο επιγων τηλεφωνημα αλλα τελικα βγηκα απ το δωματιο για λιγο για να παρει αερα
Μετα από πενταλεπτο μπαινει η βικη ψιλουτσικη μελαχρινη μετρια κιλα και φυσικο στυτο μπροστινο συστημα,γυρο στα 24 την υπολογιζω
Βγαζει το δαντελοτο κοιλοτακη (το μονο εσωρουχο που ειχε)και γωνατιζει στο κρεβατι .Εγω ειχα ορεξη για προκαταρκτικα γι αυτό πηρα και το χαλαρο προγραμμα ,εξαλου στην αιθουσα αναμονης ηταν διαχυτικη με τους υποψηφιους πελατες της.Μετα όμως από ελαχιστα φιλακια που της εδωσα σε όλο το πιπινοειδες σωμα της,με ρωταει ολο νοημα και απτεστη ελληνοσλαβικη προφορα (ενταγξει εισαι?) λεω και εγω (ας πουμε πως ειμαι ενταξει).Με λεει να ξαπλωσω και μου φοραει το τσουβαλι κανει μια καλη πιπα χωρις δοντια και χερια αλλα δυνατη και γρηγορουτσικη εγω φτιαχτηκα και τη λεω να παρει θεση απόστολικου αυτή ξαπλωνει και παιρνει το σωλιναριο για να πασαλιφτει με λιγη κρεμα εγω εκμεταλευωμαι το χρονικο κενο και τη ξαναφιλαω στην γυρω περιοχη.Ειχε και μια κλειτοριδα που σε μιλουσε σα να σε ελεγε δαγκωσε με,τι να λεμε.Αφου λιπαινει λοιπον το επιμαχο σημειο απλωσε χερια ποδια και με αφησε να κανω παιχνιδι.Τ ον βαζω και ξεκινω το φικιφικι σημαιτηχε και αυτή δε λεω με αγκαλιαζε με χερια και ποδια και χαιδολογιματα αλλα καμια αισθηση στον πεουλο, μαμω την κρεμα δηλαδη
-Και λιγο αλιως μωρο μου τη λεω ετσι παμε σε ντογκι .Καλη ηταν και σε αυτή τη σταση,μας κοιτουσε στον καθρεφτη και ψιλοαναστεναζε μετα τη λεω να ξαπλωσει μπρουμιτα και ετσι ηρθε το τελος
Καλη σε γενικες γραμμες, στα προ όμως τιποτα,δεν ξερω αν θα την ξαναπροτημησω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
lastpontian
Μέλος
12
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική