Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Milf Αννα λοιπον. Αρκετα ψηλη (γυρω στο 1,70), καλο σωμα, μελαχροινη με μακρυα μαλλια και φατσα ελαφρώς πρόστυχη.

Καλο ύψος, τυπικο σώμα για milf, οχι ιδιαίτερα απαλο δερμα. Μαλιστα, σε καποιες περιοχες είχε και αγρια υφή. Βυζι καλο όμως, μετριο μεγεθος, μεγαλη ρωγα, καλοσχηματισμενο.
Στα προκαταρκτικα πολυ καλη. Φιλια και χαδια παντου με ευχαριστηση και οχι αγγαρεια. Πίπα καλή, με χτυπήματα στην γλώσσα της. Βεβαια η πίπα πολυ σπάνια με ερεθιζει από πουτανα, οπότε στο κυρίως τωρα:
Στο ιεραποστολικο πολυ γλυκια. Παρολο που ψιλοπονούσε, φαινόταν ξεκαθαρα οτι το απολαμβανε. Την πήγαινα κι εγω σιγα σιγα και προοδευτικα αυξανα ρυθμο. Μαλιστα, την σφιχταγκαλιαζα, την φιλουσα σε λαιμο, λωβους κλπ κλπ και ειχε ερεθιστει. Φιλια παντου στο προσωπο, εκτος από το στομα (σπάνια μου το απορριπτουν).
Την εκανα οτι ηθελα στο ιεραποστολικο. Βαθιες διεισδυσεις, ποδια επανω, κλασικο ιεραποστολικο, δεν δυσανασχέτησε ουτε στιγμη. Πολλες φορες διεκοπτα τον ρυθμο μου για να μιλησουμε.
Μετα στα 4, πολυ καλο στησιμο. Παρολο που επίσης πονούσε, στο τελος δεν εβγαλε κιχ. Το ωραιο της υπόθεσης ειναι οτι συμμετείχε μαζι μου και δεν εκανε διεκπεραιωτικο εργο, οπώς π.χ.η Λιζα στο συγκεκριμενο σπιτάκι. Οταν σταματουσα για να μην χυσω στα 4, με πολυ γλυκο τροπο αναλαμβανε πρωτοβουλια αυτη.
Συνολικα καλη παρουσια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 24, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
kklld
Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού