Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χθές έγινε επίσκεψη στην Αλκιβιάδου και σήμερα, λόγω δουλειάς στην Ιουλιανού, επίσκεψη στη Διδύμου. Είχα να επισκεφθώ τα συγκεκριμένα σπιτάκια αρκετό καιρό.

Μέχρι να φτάσω εκεί και περπατώντας στην Αχαρνών, αισθάνθηκα ότι περπατώ σε κάποιο δρόμο του Ισλαμαμπάντ ή σε κάποια άλλη πόλη της ευρύτερης περιοχής. Φοβήθηκα ότι μπορεί να έρθει και κανένας Πακιστανός μπάτσος να μου ζητήσει τα χαρτιά μου...

Τα 10άρια στην υπηρεσία και το πάρκινγκ, λόγω του ότι η μεν υπηρεσία ήταν ευγενέστατη, η δε πρόσβαση έγινε με τα πόδια και τα ΜΜΜ (όσο ακόμα δούλευαν).

Η Αλιόνα είναι μια Ρωσίδα, περίπου στα 45+, ύψος 1.70, με πεσμένο στήθος, περιττά κίλά (ευτυχώς όχι πολλά) και κωλάρα γεμάτη. Φανταστείτε κάτι σαν την Άντριάννα από το διπλανό σπιτάκι, με μικρότερο στήθος. Στο σαλόνι κάνει και τις τσαχπινιές της με λάγνες ματιές στον υποψήφιο πελάτη.

Μπήκε μέσα στο δωμάτιο κάνοντας κοπλιμέντα για το σώμα μου, ρωτώντας με αν γυμνάζομαι και πως. Αφού της είπα ότι λιώνω στο γυμναστήριο και καθώς είμασταν όρθιοι, τη ρώτησα αν μπορώ να τη γλύψω στο στήθος, το οποίο δέχθηκε μετά χαράς. Ταυτόχρονα, μου έκανε ένα κόλπο, γραπώνοντας τον πούτσο μου με τα μπούτια της και βάζοντας τον ανάμεσα στα πόδια της. Ξεκινάει πίπα με χέρι, το οποίο έβγαλε μετά από την καθοδήγηση μου. Δεν ήθελα γαμήσι, οπότε ανεβαίνω όρθιος στο κρεβάτι και η Αλιόνα γονατίζει μπροστά μου και συνεχίζει την πολύ καλή και υγρή πίπα. Μετά από κανά πεντάλεπτο ήρθε το τέλος και επειδή έχυνα για κανά λεπτό, περίμενε υπομονετικά να ρουφήξει μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Έφτυσε μετά σε χαρτί υγείας, αλλά δεν νομίζω να τα έβγαλε όλα.

Όσοι ψάχνετε πιπίνια, μακρυά. Όσοι ψάχνετε για εγγυημένες υπηρεσίες, ειδικά στο τελειωτικό κάντε μια στάση σε αυτό το σπίτι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
165
Likes:
5.204
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού