Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 87 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μέρτσυ made in Hungary. Μελαχροινή, μέτρια αλλά παιχνιδιάρικη φάτσα, ψήλη πάνω στα 12ποντά της κ με sexy σώμα, απαλό δέρμα κ μικρό αλλα χαριτωμένο βυζάκι. Πεταχτό σφιχτό κωλαράκι όλο γλύκα. Αφού έκανε τα στάνταρ κωλομπαράδικα που κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί αυτής της αλυσίδας μπήκα στα ενδώτερα.

Είναι τρομακτικό το πώς φαίνεται να αλλάζει η γυναίκα όταν κατεβαίνει από τα 12 ποντα αμέσως τα πόδια φαίνονται κοντόχοντρα κ ο κώλος πιο χαλαρός, παρ'όλα αυτά η Μέρτσυ ήταν καλή μέσα με κάτι πινελιές ξεπέτας.

Δεκτική στα χάδια μου στην αρχή χώρις όμως να ανταποδίδει, χλιμίτρισε με τσαμπουκά όταν της μπάτσισα το κωλάρι αλλά ο τσαμπουκάς έγινε χαμόγελο κ διάθεση για χαβαλέ μετά. Μου έπαιξε κ λίγο το πούτσο με το πόδι πράγμα που δεν μου έχουν ξανακάνει ποτέ κ μ'άρεσε.

Αφού ξεκίνησε το τσιμπούκι σταμάτησε μόνη της κ μου έγνεψε για ιεραποστολικό, της πρότεινα μετά από λίγο να ανέβει από πάνω μου όπου μου έδινε αργό τέμπο ότι πρέπει δηλαδή για απόλαυση κ να μην χύσω. Κατάλαβε ότι θα έπερνε πολύ ώρα όμως κ μου πρότεινε πισωκολλητό όπου με θέα το πολύ ωραίο κωλαράκι της την έχυσα.

Της βάρεσα μερικές φορές ακόμα το κωλαράκι κ έφυγε χαμογελώντας. Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Μέρτσυ
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού